marius ionut Postat Iunie 22, 2012 Share Postat Iunie 22, 2012 salut am o problema cu bordul la k1 mi se stinge si reaprinde in mers atat turometrul cat si afisajul iar dupa ce revine revine la modul in care sunt de ex am 3000 de ture si 60 km la ora se stinge dupa 1 secunda apare la fel asta se intampla foarte des aveti idee exista siguranta pentru afisaj bord? sau un sfat daca ati mai avut aceasta problema multumesc frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinm Postat Iunie 22, 2012 Share Postat Iunie 22, 2012 Contacte imperfecte. Curata toate mufele cu spray de contacte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Iunie 22, 2012 Share Postat Iunie 22, 2012 mufele la baterie e posibil ca mi s-a intamplat si mie la 1000! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius ionut Postat Iunie 22, 2012 Autor Share Postat Iunie 22, 2012 Contacte imperfecte. Curata toate mufele cu spray de contacte. o sa le curat multumesc mufele la baterie e posibil ca mi s-a intamplat si mie la 1000! o sa incerc sa le curat pe toate multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate