Sorin_Dan Postat Iulie 2, 2012 Share Postat Iulie 2, 2012 Problema e urmatoarea... la turatii mari raman intr-un piston dar nu tot timpul... doar cand are chef motorasul... am tot schimbat bujiile... ceva idei? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skandal Postat Iulie 2, 2012 Share Postat Iulie 2, 2012 Problema e urmatoarea... la turatii mari raman intr-un piston dar nu tot timpul... doar cand are chef motorasul... am tot schimbat bujiile... ceva idei? Multumesc bobini de inductie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Iulie 2, 2012 Share Postat Iulie 2, 2012 (editat) Bobina inductie,senzor aprindere,CDI,amestec bogat. Editat Iulie 2, 2012 de tng Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin_Dan Postat Iulie 2, 2012 Autor Share Postat Iulie 2, 2012 Multumesc.. sa ne apucam de verificat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skandal Postat Iulie 2, 2012 Share Postat Iulie 2, 2012 Cu placere,daca ai vreodata nevoie de ajutor,nu ezita ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin_Dan Postat Iulie 5, 2012 Autor Share Postat Iulie 5, 2012 Problema rezolvata, am terminat de sapat! Era de la membrana... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate