SSSnake Postat Noiembrie 3, 2006 Share Postat Noiembrie 3, 2006 O bikeritza trece parisul in 12 min sau ceva de genul asta. Daca stie cineva unde gasesc filmul....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Noiembrie 3, 2006 Share Postat Noiembrie 3, 2006 cred k vorbeshti de prince care a facut centura parisului , vezi k la facut si ghost rider in memoria lui am incercat sa-l pun da nu merge cred k e prea mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRY Postat Noiembrie 3, 2006 Share Postat Noiembrie 3, 2006 (editat) E un biker care face liniutza respectiva pentru ca sa fie acceptat intr-un club. Rride-ul de test. Filmuletzul e de cand ma stiu pe pro-bike. (http://www.pro-bike.ro/filme/parisride/page_01.htm) - momentan vad ca link-ul nu e bun. Iar Ghost Rider stiam ca a facut-o doar ca sa-i arate ca se poate si mai RPD. - Am filmuletele, daca nu le gasiti poate la uploadez undeva. @ H3llriderr: A MURIT PASCAL (dark prince)?! EDIT: nu are rost, d-aia s-a inventat Youtube SPEED PASCAL: rTCpdXhHnCA Editat Noiembrie 3, 2006 de SRY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Noiembrie 3, 2006 Share Postat Noiembrie 3, 2006 da am gasit asta ghost rider la facut noaptea cand era mai liber , si nu la facut sa ii arate k se poate in 9 minute pt k atunci cand ghost rider a dat tura parisului , black prince era mort , io asa shtiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SSSnake Postat Noiembrie 3, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 3, 2006 tenchiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Noiembrie 3, 2006 Share Postat Noiembrie 3, 2006 @ H3llriderr: A MURIT PASCAL (dark prince)?! este intrebare sau afirmare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator <-BlacK_Killer-> Postat Noiembrie 3, 2006 Share Postat Noiembrie 3, 2006 mda , frumos filmuletul , tin minte ca a fost primul clip pe care l-am downloadat de pe net (prin dial-up) , parca avea cam 15 mb , stiu ca am asteptat o groaza ,dar a meritat .... oricum are cativa ani buni clipul , ghost rider cand a depasit recordul ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Noiembrie 3, 2006 Share Postat Noiembrie 3, 2006 mda , frumos filmuletul , tin minte ca a fost primul clip pe care l-am downloadat de pe net (prin dial-up) , parca avea cam 15 mb , stiu ca am asteptat o groaza ,dar a meritat .... oricum are cativa ani buni clipul , ghost rider cand a depasit recordul ?? a batut recordu in ghost rider 3 , adik in anu 2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRY Postat Noiembrie 3, 2006 Share Postat Noiembrie 3, 2006 (editat) @ H3llriderr: A MURIT PASCAL (dark prince)?! este intrebare sau afirmare? este MIRARE Imi pare rau, am mutilat pseudonimul omului, e de fapt "black prince". Mea culpa. Acum serios, chiar a murit? Editat Noiembrie 3, 2006 de SRY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Noiembrie 3, 2006 Share Postat Noiembrie 3, 2006 black printz da . de mult, doar ghost rider ia adus un tribut cand a facut si el tura. da la cum mergea nu shtiu de ce te mira Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate