SorinSenior Postat Iulie 3, 2012 Share Postat Iulie 3, 2012 Cam asta s-a intamplat... Multumiri tuturor participantilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Iulie 3, 2012 Share Postat Iulie 3, 2012 (editat) A fost un eveniment special, am avut ocazia sa ne reintoarcem oarecum in timp parca eram la o intrunire de acum vreo zece ani, ne-am reintalnit prieteni si oameni deosebiti , gazdele au fost super, organizarea foarte buna-asta daca nu te ridicai cu pretentii absurde ptr un eveniment la care s-a intrat Moca. A sa nu uit felicitari petr ideea de aduce pe cei doi folkisti. vreo 400 de poze aici www.valahmotorcycles.ro Editat Iulie 3, 2012 de bykerkess Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
springbreak Postat Iulie 4, 2012 Share Postat Iulie 4, 2012 Un participant la intrunire a uitat o tigara electronica la incarcat la Magureni. Este la noi (Street Patrol Campina) si va poate fi returnata cu prima ocazie. Lasati un nr. de tel. si va contactam ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Iulie 5, 2012 Share Postat Iulie 5, 2012 Imi vine sa mor ca nu am venit (am lucrat sambata de noapte) my jobs Pozele sunt superbe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
STREET PATROL Postat Iulie 7, 2012 Share Postat Iulie 7, 2012 Va asteptam si la anul ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
STREET PATROL Postat August 17, 2012 Share Postat August 17, 2012 Si un film scurt http://www.youtube.com/watch?v=-eJ_pwu7ITM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fast_arrow Postat August 17, 2012 Share Postat August 17, 2012 Frumoasa locatia,misto pozele.Pare sa fi fost bautura, mancare si distractie cat cuprinde...La mai multe ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate