daniel1954 Postat Iulie 3, 2012 Share Postat Iulie 3, 2012 Oscurta plimbare pana la Padina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Iulie 3, 2012 Share Postat Iulie 3, 2012 Salut, Frumoase poze. M-ar interesa ceva detalii despre starea drumului. Merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniel1954 Postat Iulie 3, 2012 Autor Share Postat Iulie 3, 2012 Drumul este relativ bun, mult praf, cu denivelari, dar noi am mers si cu un diversion 900 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kreptor Postat Iulie 3, 2012 Share Postat Iulie 3, 2012 super plimbare. frumoase peze ai facut dane. o sa incerc sa pun si eu cateva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Iulie 5, 2012 Share Postat Iulie 5, 2012 Frumos, imi plac iesirile cu mancare "in traista" de acasa, mananci cand vrei si unde vrei. Frumos bravo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Iulie 19, 2012 Share Postat Iulie 19, 2012 am fost si la inceputul lui mai si acum o saptamana pe drumul proaspat asfaltat dar de fiecare data am ramas fara baterie la aparatul foto , weekend-ul asta trebuie sa fac neaparat vreo 2 peisaje acolo .... mie unul m-i sa parut bestial peisajul chiar daca il stiu de peste 10 ani cand faceam drumul Sinaia- Bolboci -Padina pe jos si iarna si vara ..... toate cele bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat August 6, 2012 Share Postat August 6, 2012 Tot pe acelasi traseu am fost duminica, a fost organizata si o competitie ciclista, circulatie inchisa, aglomeratie, caldura, drumul este plin de praf si de gauri, pacat de peisaje. Un alt aspect neplacut este dat de satul de corturi si rulote, care s-a facut pe platou, asemanator cu cel de la Obirsia Lotrului(fun de gratare, muzica de toate felurile cit mai tare, gunoaie, mirosuri, tiganie in toata regula-scuzati asocierea). Tot pe acelasi traseu am fost duminica, a fost organizata si o competitie ciclista, circulatie inchisa, aglomeratie, caldura, drumul este plin de praf si de gauri, pacat de peisaje. Un alt aspect neplacut este dat de satul de corturi si rulote, care s-a facut pe platou, asemanator cu cel de la Obirsia Lotrului(fun de gratare, muzica de toate felurile cit mai tare, gunoaie, mirosuri, tiganie in toata regula-scuzati asocierea). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate