WZY Postat Iulie 7, 2012 Share Postat Iulie 7, 2012 am trecut pe acolo la 13:00 un Harley(cred) cu nr b 10 tdo. motociclistul nu era acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spanciu Postat Iulie 7, 2012 Share Postat Iulie 7, 2012 Are cineva informati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WZY Postat Iulie 7, 2012 Autor Share Postat Iulie 7, 2012 13:50 disparuse toata lumea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spanciu Postat Iulie 7, 2012 Share Postat Iulie 7, 2012 Poate a fost doar cazatura. Sa speram ca totul este ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat Iulie 7, 2012 Share Postat Iulie 7, 2012 S-o fi oprit s-o spele la fantana... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WZY Postat Iulie 7, 2012 Autor Share Postat Iulie 7, 2012 Era politie acolo si niste urme pe asfalt. Motocicleta parea sa fie un Harley Sportster portocaliu, dar sincer nu m-am uitat bine. E posibil sa fi alunecat pe apa care sare de la fantana... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristilvk Postat Iulie 7, 2012 Share Postat Iulie 7, 2012 am trecut si eu...nu era apa p jos, eu mergeam p ultima banda. cand am trecut era o duba branduita cu harley sa ridice motoru si motoreta parea lovita lateral( asa mi s`a parut) .politistu facea poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zemil Postat Iulie 9, 2012 Share Postat Iulie 9, 2012 cand am trecut eu era ambulanta acolo, iar un tip statea sa-si revina pe marginea drumului asistat de cei de la ambulanta si inca cateva persoane. parea ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate