Sari la conținut

Spanciu

Super Membru
  • Număr conținut

    776
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Spanciu

  1. Cati analfabeti si cate discutii pentru un cocalar terminat.. Nu te obosi prietenas: joker ciuca bataii pe motociclism: esti. frustrat in viata virtuala reala: esti. virgin: esti. Imi cer scuze colegilor de offtopic, da' copchilu' asta nu isi mai gaseste locul pe Internet.
  2. Sclavuletule de mic wayne, vezi ca inca nu ai raspuns la topicul deschis de tine. Vad ca tii cu orice pret sa te faci de (cuvant urat) pe toate categoriile forumului.
  3. nebu: 1. invata sa scrii 2. invata sa asculti sfaturi si opinii, mai ales daca le ceri 3. respecta-i pe cei din jurul tau 4. asfalt uscat
  4. ah, deci suntem in topicul de accidente, aveam impresia pentru un moment ca suntem la sectiunea Diverse..
  5. Asfalt uscat si fara incidente dragi colegi
  6. asa cum spuneam, exista motociclisti si cocalari cu motociclete.. chiar i-am zis si eu unui coleg in trafic sa isi indrepte dracului numarul ala..
  7. daca mai ai ocazia sa interactionezi cu ea, sa ii transmiti "salutari" si terminatului de prieten care se erijase in avocat la fata locului si sa ii spui ca astept citatia acasa )
  8. Ma bucur ca esti bine. Poti sa ne spui exact cum s-a intamplat ca nu am reusit sa imi dau seama exact la fata locului.
  9. Speram sa fie bine! Tocmai ai dat de mancare trolilor. Incepator + R6. Sa inceapa showul!
  10. Erau martori care ar fi zis ca proasta a venit de pe sina de tramvai si moto ar fi fost pe banda 2 iar in urma impactului si franarii ar fi ajuns pe banda 1.
  11. Tsunami, gluma gluma, tu deja exagerezi :-)
  12. Avand in vedere ca in 12 ore am vazut 2 accidente, da, va dau dreptate, e cam dubios. O sa incerc sa plec din oras in weekend, ca sa ramaneti in siguranta
  13. Si felicitari pentru spirit civic si implicare celor doi colegi care erau deja opriti cand am ajuns eu, Alex si Mihai! PS: Hai sa nu mai porcaim si topicul asta cu final fericit
  14. Revin cu vesti bune! Atat baiatul cat si pasagera sunt OK. Au scapat doar cu julituri, iar el are un deget rupt la mana (gips)! Vor depune plangere pentru ca proasta cu masina se considera in continuare nevinovata.
  15. @tiran, crede-ma ca nu imi face placere si nici nu traiesc pentru asta, mi-as dori sa nu postez niciodata in rubrica asta. Nici nu o fac pentru popularitate sau ceva, de asta nu pun nici pozele. Le pun in ideea in care poate cineva cunoaste persoanele implicate si se duce la spital, sau le ajuta cu ceva. O zi buna!
  16. Acum aproximativ 30 de minute. Moto Harley B 201 TNT. Nu mi-am dat seama de dinamica accidentului. Era un Ford Mondeo cu fata facuta destul de praf parcat pe o strada laterala. Riderul a fost luat de ambulanta si dus la Elias. Motopolitistul cu care am vorbit spunea ca ar fi fost ok si ar fi refuzat deplasarea la spital initial, dar la insistentele echipajului s-a dus pentru investigatii. Era un reprezentant la fata locului din partea victimei care se va ocupa de moto dupa masuratorile politiei. Am poze in cazul in care sunt necesare. Sanatate si sa speram ca a scapat doar cu sperietura!
  17. Player1, ce imi place cand postezi fara sa citesti ce scrisesem eu fix mai sus!
  18. poate m-am exprimat eu putin dubios ca am scris pe fuga, este vorba de numarul de zile pe care ti le trece pe certificatul medico-legal. Alea conteaza de fapt.
  19. Rectific, m-am documentat, intre 10 si 60 de zile de spitalizare actiunea penala se demareaza in baza unei plangeri facute de partea vatamata. Daca depaseste termenul de 60 de zile, actiunea penala se demareaza din oficiu. Deci, in cazul de fata, daca victimele vor depune plangere pentru vatamare, domnita de Olt se alege cu dosar penal.
  20. Pai, daca fata are fractura deschisa de tibie cum am inteles eu, inseamna clar ca intra, pentru ca la zilele de spitalizare si ingrijire medicala intra si recuperarea ulterioara. Iar la operatie si tija/suruburi la tibie, fii sigur ca depaseste numarul ala de zile (parca de la 15 zile in sus intra in penal?)
  21. Pai in cazul de fata teoretic ramane fara permis 3 luni si daca isi scot medico-legal pe multe zile, o sa obtina si dosar penal soferita. De la locul accidentului: se adunasera un grup de cioroi care vehiculau suma de 100 euro ca sa fie martori ca vazusera tot, doar atat am prins din discutie. Soferita tot zicea ca "nu l-am vazut", iar cand am ajuns eu era si unu pe acolo probabil prietenul ei care a incercat sa se ia de mine ca fac poze. I-am zis ca fac poze in calitate de trecator pe strada si nu e problema lui. Apoi mi-a zis ca daca apar prin presa ma da in judecata
  22. Pe Blvd. Nerva Traian la intersectia cu Str. Papazoglu Dumitru, Kawasaki Z1000 negru, cu numarul IL 11 ZFK. Rider + pasagera, amandoi constienti urcati in SMURD. Rider - aparent fractura la deget Pasagera - posibila fractura deschisa tibie In primul rand daca il cunoaste cineva, amandoi au fost transportati la Bagdasar. Daca ii cunoasteti mergeti la ei! In al doilea rand, erau opriti inaintea mea 2 colegi motociclisti, unul dintre ei se ocupa de luatul motorului dupa terminarea masuratorilor. Am si poze dar le voi posta cu acordul victimei accidentului. Le doresc multa sanatate! Pentru cei curiosi, o proasta cu un golf cu numar de Olt, a vrut sa vireze dreapta pe strada de pe banda 2, iar moto era pe banda 1 si a intrat in lateralul ei in usa din spate si in stalp.
  23. Sustin in continuare, ca din pacate, pentru tara in care traim, singura varianta este sa inceapa sa ne stie de frica. Asa o sa ne acorde si prioritate, nu o sa mai faca glume proaste (sicanat) si altele. Acum, o sa sara iar pacifistii ca nu e asta calea cea buna. In mod normal nu, nu este. Pentru Romania, din pacate, este singura!
×
×
  • Creează nouă...