el_vechio Postat Iulie 10, 2012 Share Postat Iulie 10, 2012 Pret:60 lei(pag.435;1959) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Iulie 10, 2012 Share Postat Iulie 10, 2012 e bună, e actuală, merită... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alident Postat Iulie 10, 2012 Share Postat Iulie 10, 2012 Sa stii ca e buna - mai ales pt posesorii de M-72, chiar daca nu e actuala. Am alte doua editii(1956, 1961). Chiar merita daca nu ai virusul societatii de consum . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edivkv Postat Iulie 10, 2012 Share Postat Iulie 10, 2012 vand si eu cealalta editie adica asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alident Postat Iulie 10, 2012 Share Postat Iulie 10, 2012 E editia din 61, ULTIMA, mai bine n-o vinde. Acelasi George al Mayer a scris, tot in acea perioada, si "manualul motociclistului", o carte excelenta pe care am avut-o dar s-a pierdut la o mutare. O are cineva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bebi2006bc Postat Iulie 10, 2012 Share Postat Iulie 10, 2012 Pret:60 lei(pag.435;1959) salut.ofer suma ceruta.lasa.mi te rog un mesaj cu date de contact. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edivkv Postat Iulie 10, 2012 Share Postat Iulie 10, 2012 E editia din 61, ULTIMA, mai bine n-o vinde. Acelasi George al Mayer a scris, tot in acea perioada, si "manualul motociclistului", o carte excelenta pe care am avut-o dar s-a pierdut la o mutare. O are cineva ? o am in dublu exemplar pe asta , de aceea o dau cartea Manualul Motociclistului o am in 3 exemplare, editii diferite, dar nu am dubluri asa ca deocamdata nu dau din ele, stiu ca sunt mai multe editii dar nu stiu cate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
el_vechio Postat Iulie 18, 2012 Autor Share Postat Iulie 18, 2012 (editat) Cartea "Intretinerea si repararea motocicletelor motoretelor si scuterelor"s-a dat! Cartea "Manualul motociclistului"in continuare valabile pret:60 lei Editat Iulie 18, 2012 de el_vechio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Iulie 20, 2012 Share Postat Iulie 20, 2012 Cartea "Intretinerea si repararea motocicletelor motoretelor si scuterelor"s-a dat! Cartea "Manualul motociclistului"in continuare valabile pret:60 lei mai este valabil anuntul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
el_vechio Postat Iulie 20, 2012 Autor Share Postat Iulie 20, 2012 Nu mai este valabil.S-au dat ambele carti. Se poate inchide. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bebi2006bc Postat Iulie 20, 2012 Share Postat Iulie 20, 2012 Nu mai este valabil.S-au dat ambele carti. Se poate inchide. Multumesc! salut.am trimis banii prin ramburs.super cartea,mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate