Gabi_rs Postat Iulie 13, 2012 Share Postat Iulie 13, 2012 Salut baieti ! De curand am achizitionat o Aprilia Rs de 125 , motor tip rotax 122 , cu power valve . Motocicleta a fost cadva a membrului bad_boy . Momentan sta in garaj si in curte deoarece nu am A1. Luna aceasta urmeaza sa incep scoala de soferi . Mai trebuie lucrat cat de cat la aspect , la carenele laterale care urmeaza sa le vopsesc . In rest vopseaua se prezinta foarte bine . Motorul merge foarte bine . Ce pot sa spun este ca am avut pana acum un scuter si imi doream foarte mult o motocicleta . Iata ca sperantele mele au devenit realitate . La 18 ani imi doresc una mai mare dar mai am de asteptat . Pana atunci ma multumesc cu asta . Asfalt uscat tuturor ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Iulie 13, 2012 Share Postat Iulie 13, 2012 Arata foarte frumos. Sa aveti grija unu' de altu'. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi_rs Postat Iulie 13, 2012 Autor Share Postat Iulie 13, 2012 multumesc la fel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mociclistu' Postat Iulie 13, 2012 Share Postat Iulie 13, 2012 Frumoasa, sa o stapanesti sanatos. Si eu am avut la 16 ani Aprilia, dar eu am ales Pegaso 125, pentru ca nu ma incanta vitezanele. Motorul de pe Pegaso era ROTAX 123, motor bun daca ai si grija de el, sa ii pui ulei de care trebuie, are putere destula daca e varianta delimitata (aprox 34 cp daca nu ma insel.) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciprian_B Postat Iulie 13, 2012 Share Postat Iulie 13, 2012 Cumpara-i oglinzi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi_rs Postat August 1, 2012 Autor Share Postat August 1, 2012 (editat) multumesc ! oglinzile o sa le achizitionez luna aceasta Dupa ce am vizionat urmatoarele videoclipuri de curatare a motocicletei , si am incercat ca fac si eu ceva asemanator . Am curatat lantul, motorul , cadrul , discurile de frana etc , iar dupa aceea am spalat-o . Eu zic ca rezultatele se vad . Urmeaza sa ii ung lantul si sa ii cumpar oglinzi si mansoane . Asfalt uscat ! Editat August 1, 2012 de Gabi_rs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate