garelli Postat Iulie 13, 2012 Share Postat Iulie 13, 2012 Salut ! Am un Garelli Match si nu stiu unde are limitarea.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andr3y Postat Iulie 13, 2012 Share Postat Iulie 13, 2012 Limitarea vitezei/turatiei poate fi facuta prin multe moduri: - Limitare electronica a turatiei, - Limitator la mansonul de acceleratie, - Limitator in sistemul de admisie, - Limitator in sistemul de evacuare, etc. Cel mai bine e sa mergi cu el la un profesionist, care ti-l poate depista si elimina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
garelli Postat Iulie 13, 2012 Autor Share Postat Iulie 13, 2012 CDI l-am schimbat cu unul fara limitator , mansonul se duce aproape peste cap ) , toba o am schimbata , la sistemul de admisie ce poate fi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate