rayman Postat Iulie 23, 2012 Share Postat Iulie 23, 2012 (editat) Hai cu surubu' si cu apa de izvor Mergem relativ incet, poate putin peste limita legala. La dus gonind dupa voi: 5.5%, la intors 4.4% O fi fost la vale?... Editat Iulie 23, 2012 de rayman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shiro Postat Iulie 23, 2012 Autor Share Postat Iulie 23, 2012 Hai cu surubu' si cu apa de izvor Cum a fost aia cu surubu.... deci bestiali oamenii. Hai cu surubu' si cu apa de izvor Numai din cauza ca mergi tu cu faza lunga si l-ai speriat pe Daniel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raisa_c Postat Iulie 25, 2012 Share Postat Iulie 25, 2012 (editat) As baga si eu o Sighisoara in weekend, dar ma pierzi de client la cort, trebuie sa gasesc o pensiune ceva, stie cineva pensiuni care sa mai aiba locuri in we asta pe langa Sighisoara? Subscriu. sunt o multime de locuri de cazare, pensiuni, mai mergeam in anii trecuti in sighisoara la festival si erau o multime de pensiuni libere, tocmai pt ca cei mai multi stau la cort. eu votez pentru plecare sambata dimineata. acum am vazut ca ati plecat deja credeam ca e doar weekendul acesta festivalul... oricum ma tenteaza sighisoara cu plecare sambata acum:) Editat Iulie 25, 2012 de Raisa_c Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shiro Postat Iulie 25, 2012 Autor Share Postat Iulie 25, 2012 Subscriu. sunt o multime de locuri de cazare, pensiuni, mai mergeam in anii trecuti in sighisoara la festival si erau o multime de pensiuni libere, tocmai pt ca cei mai multi stau la cort. eu votez pentru plecare sambata dimineata. acum am vazut ca ati plecat deja credeam ca e doar weekendul acesta festivalul... oricum ma tenteaza sighisoara cu plecare sambata acum:) A fost foarte putina lume anul acesta spre deosebire de alti ani. Inclusiv festivalul a fost mai restrans. Nu mi-a lipsit deloc aglomeratia . Drumul este superb si foarte bun (atentie la surprizele lasate de animale pe sosea). Cei care nu au venit au ratat o distractie pe cinste si un drum ce te face sa zambesti o saptamana . Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate