six_6 Postat August 5, 2012 Share Postat August 5, 2012 Thassos la cariera de marmura Marble beach Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat August 15, 2012 Share Postat August 15, 2012 mai baieti, ati pescuit vreodata in Thassos ? n-am fost niciodata pe acolo si de asta intreb. un prieten de-al meu care merge destul de des mi-a zis ca localnicii pescuiesc dar nu poate sa-mi dea detalii cum pescuiesc aia pe acolo. daca imi puteti da ai multe detalii mi-ar fi de mare folos (pot cara pe moto cateva lansete si alte acareturi pt pescuit ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat August 15, 2012 Share Postat August 15, 2012 sarumana. prin septembrie ma duc si eu . sper sa nu prinzi tu tot pestele pana ajung acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat August 15, 2012 Share Postat August 15, 2012 (editat) Mi-ar placea sa vad insula Thasos si sa ma balacesc in gaura aia ! ... mai departe de Alexandropolois nu am ajuns, insa ! ..... ce este mai ciudat, insa este ca mi sa facut, mai nene, o pofta de varza cu carnati de n'ai vazut ! Diseara lansez o comanda la muiere sa confectioneze niste astfel de ,,dishuri" ! bulanel 7 8 9 september in fct de vreme bagam un thasos vineri ajungem sambata balaceala macare si bautura duminica retur cu matul gros http://www.youtube.com/watch?v=Pg46iZr84CU erata 7 8 9 SEPTEMBRIE Editat August 15, 2012 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate