Pictorash Postat Iulie 23, 2012 Share Postat Iulie 23, 2012 Salutare si bine v-am gasit, Am reusit in sfarsit sa-mi fac cont pe motociclism si o sa incep cu inceputul: scufita mea, rosie, frumoasa, grijulie, naravasa pe alocuri Astfalt uscat tuturor si kilometri fara incidente.! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sharky66 Postat Iulie 23, 2012 Share Postat Iulie 23, 2012 Bine ai venit pe forum! S-o stapanesti sanatos si asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator EduardS Postat Iulie 23, 2012 Share Postat Iulie 23, 2012 Sa aveti grija unu de altu si bine ai venit printre noi !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan192 Postat Iulie 23, 2012 Share Postat Iulie 23, 2012 Hâu. Ai grija vere ca ala-i motorul lu Satan. Nu vezi ce rosu ii si ce cuarne are? JK /b/ro. Ride safe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
july_thinks_allot Postat Iulie 23, 2012 Share Postat Iulie 23, 2012 Dragutza scufita ta rosie sa speram ca nu o sa intalnesti the Big Bad Wolves (aka the cops ) in trafic prea des. Sa o stapanesti sanatos!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pictorash Postat Iulie 24, 2012 Autor Share Postat Iulie 24, 2012 Multumesc de primire @ Bogdan : pare motorul lui Satan, dar ea de fapt e un personaj de basm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ma-ta-i Curva Postat August 3, 2012 Share Postat August 3, 2012 frumoasa scufitza !!! s-o stapanesti sanatos !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shiro Postat August 9, 2012 Share Postat August 9, 2012 (editat) Salutare si bine v-am gasit, Am reusit in sfarsit sa-mi fac cont pe motociclism si o sa incep cu inceputul: scufita mea, rosie, frumoasa, grijulie, naravasa pe alocuri Astfalt uscat tuturor si kilometri fara incidente.! Arata bine. Asfalt uscat si cati mai multi kilometri! Editat August 9, 2012 de Shiro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate