Sari la conținut

bogdan192

Banned
  • Număr conținut

    2.092
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de bogdan192

  1. Omule, traiesti si esti intreg. Nu-ti lipseste o mana, un picior, nu esti paralizat. Esti interg si viu. Ai si o familie care te iubeste. Pain is temporary. Glory is eternal!
  2. Depinde cine-l spune. Eu inca mai rad la glumele Vacanta Mare, alea de pe casete. Aceleasi glume la care radeam si acum 20 de ani. Ce sa-i faci... niste tarani. Harlem shake ruleaza fin. Cui nu-i place e butthurt.
  3. Nu ma distrusule. Una e sa tai gaturi, alta e sa pui videoclipuri pe yutub. E o diferenta. Ca intre omucidere si pus videoclipuri pe yutub. Dumbass.
  4. CDI-ul si releul de incarcare ar fi bine sa le incerci si sa le testezi bine inainte sa dai banii pe ele. Pot avea hibe care se manifesta in sarcina sau in mers sau dupa ce se incalzesc/sunt supuse la socuri si iti petreci ma mine o iarna intreaga luand instalatia electrica la rand sa iti dai seama de la ce e.
  5. Aaa... duda... te referi la hartiuta aia pe care ti-o dau dupa ce-ti verifica seriile? Daca da, eu am dat o foie de 100 pentru ea.
  6. Ala e motor ciordit. Contact spart si TCI manarit sa mearga.
  7. bogdan192

    nou pe r6

    E o diferenta intre obsedat sexual si frustrat sexual. Google it.
  8. bogdan192

    nou pe r6

    @OP: felicitari. Ai luat teapa. De la un "prieten". Ti-as recomanda sa-l eviti pe viitor, daca acum n-ai boase sa te duci sa-i zici in fata ca a fost ori prost ori prost intentionat. @PerformanceSolutions: Omul e chitit sa se carpeasca, de aia si-a luat motor vechi cu bani putini. Nu vrea sa repare, vrea sa lege cu sarma, poate merge si asa. Nu-i mai da sfaturi ca oricum nu o sa le asculte. Cat despre tembelul cu "asa fac toate", omul e un frustrat sexual cu un grav complex de superioritate si posibil tulburare bipolara. Ignora-l, omul are nevoie de ajutor de specialitate, nu pe forum.
  9. Incearca pasii de mai sus cu busonul deschis.
  10. bogdan192

    nou pe r6

    E relantiul cazut in baia de ulei. Asa face.
  11. @infopass: Verificat furca (trebuie servisata la 2-3 ani), presiune in pneuri, cablurile de ambreaj si acceleratie, schimbat antigelul daca e vechi, verificat bateria cu voltmetrul, lantul si pinioanele (preventiv), intins lantul (preventiv), pus benzina noua si asigurarea . Sper ca le-am acoperit pe toate.
  12. Da... La majoritatea invatamantul e ca is prea multi prosti pe motoare.
  13. Ai putea incerca cu un brad de craciun. Ai fi extrem de vizibil. Uite si cum faci: Iei bradul, il pui in suport, il impodobesti cu 2-3 instalatii, legi + si - la instalatii in serie si lasi 2 fire neizolate. Pe urma iei bradul, 3 benzi de scotch mari si un prieten. Va imbracati bine si iesiti afara. Fixezi bradul cu tot cu suport pe locul pasagerului si-l rogi pe prietenul tau sa-l lege cu scotch tape de tine. Bine de tot. Conectezi firele neizolate la + si - la baterie. Pornesti motorul si te dai cu el.
  14. Eu sunt biased catre Kawasaki ZZR. A fost primul meu motor si il iubesc ca pe... primul meu motor. Incape lejer unul de 600 in banii aia, de prin '98-2000.
  15. Pai o sa fie stricata daca o scoate acuma in trafic, imediat dupa ce si-a luat carnetul. In gips risca sa fie el daca pica mai rau.
  16. Cesare, omu nu poa sa-si repare motoru daca e-n gips.
  17. Numa troli pe aci. Motorul ala se repara usor. Vezi ca era un baeat pe aci care cumpara motoare ca al tau, cu suspensia varza, cadrul rupt samd si se dadea cu 120 cu ele. Cat despre ulei: mai intai baga o pisica. Pe unde scoate pisica capul, ia niste chit si chituieste.
  18. Pune bani deoparte de benzina si da-i drumul la vara spre munte. Cam atat tre sa stii despre motorul asta. Revizii la timp, consumabile si ochii cat cepele in trafic, si-o sa te distrezi de minune cu el.
  19. Eu gasisem pretul de catalog doar pentru motorul meu. Asa da schwacke. Catalogul intreg e mult mai scump decat cei 8 euro pe care ii cer pentru o interogare in baza lor de date.
  20. Era un user pe forum care facea chestia asta ca business. Pachemon cred.
×
×
  • Creează nouă...