costi91 Postat Iulie 23, 2012 Share Postat Iulie 23, 2012 Salut. Recent am intrat în rândul forumiștilor din Comunitate și: vă prezint ”Vacuța” mea: se descurca bine la drum, dar îi cam place uleiul! Să avem drumuri bune și mai ales uscate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihay_star Postat Iulie 23, 2012 Share Postat Iulie 23, 2012 Salut. Recent am intrat în rândul forumiștilor din Comunitate și: vă prezint ”Vacuța” mea: se descurca bine la drum, dar îi cam place uleiul! Să avem drumuri bune și mai ales uscate. Bine ai venit in rindul acestor ''nebuni''!!! Felicitari , sa ai parte de ea si multi km fara reparatii , e mare , e frumoasa , e puternica dar nu intrece limitele si nu o subestima niciodata !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Iulie 24, 2012 Share Postat Iulie 24, 2012 Salut. Recent am intrat în rândul forumiștilor din Comunitate și: vă prezint ”Vacuța” mea: se descurca bine la drum, dar îi cam place uleiul! Să avem drumuri bune și mai ales uscate. http://www.tenereclub.ro/index.php?p=forum&s_id=41&t_id=918&s=1 la sfarsitul acestei saptamani ... Cluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costi91 Postat Iulie 24, 2012 Autor Share Postat Iulie 24, 2012 (editat) Sper sa nu ma dea cu sprânceana de asfalt . La întrunire as vrea sa ajung dar nu prea am cum......... distracție plăcută dacă mergeți. Editat Iulie 24, 2012 de costi91 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate