Sari la conținut

mihay_star

Membru
  • Număr conținut

    171
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de mihay_star

  1. Daca chiar te incurca ... or mai fi , ca mine , care intra , citesc , iar daca nu pot da raspunsuri/sfaturi/rezolvari , nu se baga in seama , doar sa faca trafic pe forum ... bafta tuturor !
  2. E bine sa ai in apropiere un strungar bun , eu am schimbat kitul semering , pierderile de ulei erau lante , am pus ulei de furca 7.5 si mi se pare cam moale ( adevarul ca ma si apropii de 115 kg )
  3. Astea cu mufa verde ... stiam ca sunt doar pt 1988-1990 si inca o perioada prin 96-98 , parca
  4. Suna-l pe Daniel 0741095483 , el m-a ajutat acum 5-6 ani cu un cdi nou
  5. Mersi fain , cat despre vascozitate stiti careva ceva ? La telescopul spate am folosit 7.5w si mi se pare ok
  6. Salut baietii , care ati facut service la furca fata ? Cat ulei se pune ? Nu am gasit in nici un manual , ce vascozitate e optima ?
  7. Acolo e cu dichis , reglajul supapei cu decompresorul , asta daca nu cumva iti clantane lantul de distributie
  8. Pe hornet , am gasit cate o saiba cu gaura destul de micuta , pe fiecare admisie , imediat dupa carburator , pe post de limitare (facuta profi la o firma din cluj , limitare ce a ajuns la 400€ cu omologare si acte ) deci , ai putea cauta acolo
  9. 1 , nu e normal sa joace , o poti da jos si "polizezi " putin cu flexul , urechile care se string pe ax prin surub , asta daca nu vrei sa faci investitie in alta "pedala" 2 pina gasesti alt capac pt filtrul uleiului , pune o saiba sub surub care sa prinda pe capac ... grija mare sa fie capacul la "semn" 3 consuma , insa depinde mult de tipul uleiului (mineral/semisintetic/full sintetic) dar in special de uzura segmentilor ( grija sa nu ai pierderi) 4 ... nu cunosc ,dar ai putea incerca la un tinichihiu bun care sa o " lipeasca cu kit de fibra ... 5 si eu caut o spita fata » Post actualizat in 10 Sep 2018 19:05 freiul de pornire , e un rulment unisens , aflat sub volanta bobinei de incarcare
  10. am umblat la acel buton , era mult praf si un cocon , probabil de paianjen , am dat cu wd40 , fara sa curat contactul , ca nu aveam scinteie la bujie , deci se prea poate ,in ziua precedenta am reglat supapele , a mers brici ( dupa 1 ani jumatate de stat pe tusa) apoi a doua zi a inceput sa mearga aiurea , treaba se manifesta mai agresiv cind e socul tras ,putin , undeva la 1600 rpm cu socul inchis nu se manifesta , decit foarte rar , eram gata sa refac scaunele supapelor , dar maine o sa desfac si o sa curat contactul ala calumea!
  11. asa am zis si eu , dar pare aiurea , la rece , atunci , logic la cald , cand metalul se dilata , sa fie si mai mic , sau inexistent , jocul la tacheti , deci practic sa nu mai am compresie de loc !
  12. care aveti idee de ce imi da rateuri in carburator , da sa moara motorul , uneori chiar se opreste ? asta doar la rece , dupa cateva minute merge normal motorul , specific ca am umblat la reglajul tachetilor !
  13. sub capacul din dreapta (cel unde e si ambreajul) e un cititor(magnetic) , in ulei se aduna pilitura de fier , deci fiind magnetic , pilitura se depune pe acel senzor, care inpreuna cu cdi-ul da scinteia la bobina de inductie-fisa-pipa-bujie , parerea mea e ca ori e incarcat acel senzor de pilitura , ori e pe duca si atunci da semnal aiurea sau nu mai prea da , cdiului , implicit , scinteie bujiei . mai intreaba si daca crezi ca e relevant ceea ce spun , ia legatura cu mine sa-ti spun pasii care trebuiesc facuti pt a ajunge la senzor (nu sunt mecanic , insa am desfacut , deci doar imi dau cu parerea !)https://imageshack.com/i/f0wuaKUop
  14. Sa traga aer fals , cert e ca gatul acela de cauciuc nu are mai mult de 3 ani , nou , oem , la ultima interventie mi se pare ca am scos oringul (dintre cilindru si "flansa de cauciuc ) am bagat umpic de silicon de temperatura in santuletul lui din flansa , apoi am intors oringul ( partea ce era spre cilindru e acum inspre carburator ) insa de atunci a mers mult si bine , doar ca intre timp am folosit alta mobra , dominatorul stind pe butuci mai bine de un an ( rusine sa-mi fie , in soare , ploaie , frig ... ) si inca o problema , dind la automat greu prinde sa invirta , se aude ca un carait de roti dintate , nu pare sa semene cu sunetul ce il avea inainte pina sa-mi bag mana in rolele de la fraiul de pornire , cand , clar , patinau pe vibrochen
  15. Poti desface si fara surubelnita sau pistol cu impact , bagi in treapta 1 si blochezi roata pe spate , sau nu am citit bine si ma bag ca musca-n zar !?! » Post actualizat in 13 Jul 2014 14:48 Arcul ce tine rolele s-ar mai putea intinde , nu am incercat insa e sfat de la batrinii mecanici , care mai prelungeau viata semeringurilor . Tai arcul si apoi " calaresti " cateva spire una in alata ! Am si eu o problema la vacuta mea , care stiti sa ma dumeriti , oscileaza in ture (1500-3500) fara sa se umble la soc sau acceleratie , ma refer la relanti , indiferent daca e motorul cald sau nu , precizez ca am schimbat distributia si am reglat eu supapele , dupa lera parea ok , insa nu am auzit pacanitul specific decompresorului , trasa la punct , umpic peste , apoi tras vibrochenul din nou la punc in sensul invers
  16. Ai putea încerca la un service gsm , acolo ar trebui sa aibe si letcon/pistol de lipit si suflanta cu aer cald ...
  17. daca e vorba de http://www.super-bikes.ro/index.php/skr-blog/86-cdi-uri-moto-de-la-un-cilindru-pana-la-4. am trimis un mesaj , sunt curios de raspuns , dar dupa cate imi aduc eu aminte era un site de afara ( ceh , polonez ... paraca) care face si cdi programabile !
  18. Desi a trecut aproape o luna , din noul an , cred ca sunt bine venite urarile mele de , LA MULTI ANI , MULTA SANATATE SI FERICIRE ! nu mai stiu la ce pagina era ceva despre CDI , al meu e praf , asa cum ati spus , oprea scanteia cind era lumea mai draga , cu timpul , din ce in ce mai des , pana a cedat cu totul. Acum , am incercat sa rectific lipiturile , dar nimic .Zicea un coleg pe aici de nu stiu ce firma care face CDI-uri la pret bun , chiar si programabile ... aveti idee de ce firma/site era vorba si ce preturi au ?
  19. si eu sunt interesat de acest subiect , Skandal zi-mi si mie , si al meu cdi e bulit si acum in perioada sarbatorilor cam greu cu investitii de genul asta !
  20. Bine ai venit printre noi , frumoasa jucaria , insa ai grija ca e cam nebuna , daca e motorul ok si tragi tare de gaz , macar pina va imprieteniti calumea , in rest ... asfalt uscat ... si forestiere libere ...
  21. Iti spun eu sigur ca exista , cel putin de 48 , asa am eu acum !!!
×
×
  • Creează nouă...