raduflore Postat Iulie 24, 2012 Share Postat Iulie 24, 2012 un accident cu un naked, in curba unde a fost bmw la parc. un naked, baiatu nu parea rau nu am putut sa vad mai multe eram in autobuz. venisera jandarmi de la ambasada chinei. va rog daca se poate mai multe detalii. a mai apucat sa treaca cineva pe acolo, stie cineva mai multe detalii? motoru parca avea ceva de genu AAK la numar de bucuresti. repet mai multe nu stiu va rog postati daca stie cineva mai multe detalii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rocafella Postat Iulie 24, 2012 Share Postat Iulie 24, 2012 Este ok, suntem la Floreasca pentru investiatii fiindca a dat cu pieptul de niste prostii de beton de pe marginea trotuarului. In rest julitura cot, umar contuzionat, genunchi contuzionat toate pe dreapta. Revin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduflore Postat Iulie 24, 2012 Autor Share Postat Iulie 24, 2012 sanatate multa. este bine ca nu a fost mai rau. poti sa imi zici cum sa produs accidentul. salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mistretzu Postat Iulie 24, 2012 Share Postat Iulie 24, 2012 insanatosire grabnica!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rocafella Postat Iulie 24, 2012 Share Postat Iulie 24, 2012 Detalii: venea dinspre charles de gaulle alergat de un logan care tinea neaparat sa ii arate ce poate troaca lui. In curba la BMW prietenul meu era pe mijlocul drumului, aplecat, iar loganul s-a bagat pe langa el pe banda a doua. S-a speriat de logan fiindca in curba din cauza vitezei a facut un balans si a avut impresia ca vine spre el. A franat, s-a indreptat si s-a lovit de masina de pe banda 1. A urmat cazatura si s-a trezit pe trotuar in fund langa prostiile alea de beton. Damage el: umar, cot, genunchi, piept...lovituri doar, fara fracturi sau rani deschise. Era echipat cu vesta cu protectii soft Damage moto: ghidon stramb, semnalizator dreapta rupt, oglinda dreapta rupta, semicarena zgariata, pedala frana rupta, codita zgariata, toba zgariata + alte mici zgarieturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paladin Postat Iulie 24, 2012 Share Postat Iulie 24, 2012 Sa-i fuck pe astia care intra in curba peste tine. Patesc tot timpu chestia asta in oras, cateodata si pe sosele; astia se uita la tine si isi zic: lasa ca asta e mic, am si io loc pe banda lui. Insanatosire grabnica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Iulie 24, 2012 Share Postat Iulie 24, 2012 acolo si fara sa te streseze careva risti sa ti-o furi ca asfaltul nu e in cele mai bune conditii iar la revenire dupa curba chiar sunt niste gauri maricele. insanatosire grabnica si mai multa atentie data viitoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate