Sari la conținut

accident parc herastrau


raduflore
 Share

Postări Recomandate

un accident cu un naked, in curba unde a fost bmw la parc. un naked, baiatu nu parea rau nu am putut sa vad mai multe eram in autobuz. venisera jandarmi de la ambasada chinei. va rog daca se poate mai multe detalii.

 

a mai apucat sa treaca cineva pe acolo, stie cineva mai multe detalii? motoru parca avea ceva de genu AAK la numar de bucuresti. repet mai multe nu stiu va rog postati daca stie cineva mai multe detalii.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Este ok, suntem la Floreasca pentru investiatii fiindca a dat cu pieptul de niste prostii de beton de pe marginea trotuarului. In rest julitura cot, umar contuzionat, genunchi contuzionat toate pe dreapta.

Revin

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Detalii: venea dinspre charles de gaulle alergat de un logan care tinea neaparat sa ii arate ce poate troaca lui. In curba la BMW prietenul meu era pe mijlocul drumului, aplecat, iar loganul s-a bagat pe langa el pe banda a doua. S-a speriat de logan fiindca in curba din cauza vitezei a facut un balans si a avut impresia ca vine spre el. A franat, s-a indreptat si s-a lovit de masina de pe banda 1. A urmat cazatura si s-a trezit pe trotuar in fund langa prostiile alea de beton.

 

Damage el: umar, cot, genunchi, piept...lovituri doar, fara fracturi sau rani deschise. Era echipat cu vesta cu protectii soft

Damage moto: ghidon stramb, semnalizator dreapta rupt, oglinda dreapta rupta, semicarena zgariata, pedala frana rupta, codita zgariata, toba zgariata + alte mici zgarieturi

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sa-i fuck pe astia care intra in curba peste tine.

 

Patesc tot timpu chestia asta in oras, cateodata si pe sosele; astia se uita la tine si isi zic: lasa ca asta e mic, am si io loc pe banda lui.

 

Insanatosire grabnica.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

acolo si fara sa te streseze careva risti sa ti-o furi ca asfaltul nu e in cele mai bune conditii iar la revenire dupa curba chiar sunt niste gauri maricele.

insanatosire grabnica si mai multa atentie data viitoare

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...