dany_oldmoto Postat August 4, 2012 Share Postat August 4, 2012 (editat) Dupa cum spune si titlul se vinde k750 an fabricatie 1963 6 v original, stare impecabila de functionare. Contra cost se pot pune: tractiune atas,suport mitraliera,lada munitie,canistra,lopata,etc... 2000 de euro cu numere de ucraina sau 2200 cu carte de identitate ,itp,autentificare facute la R.A.R. Editat August 4, 2012 de dany_oldmoto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rares_04cpl Postat August 4, 2012 Share Postat August 4, 2012 numa suport puteti pune? daca ar avea si mitraliera va-s da mobra mea la schimb:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iggy Postat August 4, 2012 Share Postat August 4, 2012 superb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
master_alexut Postat August 4, 2012 Share Postat August 4, 2012 jucarii pentru oameni mari...frumoase rau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edyneagu Postat August 9, 2012 Share Postat August 9, 2012 Daca nu aveam rate la Intruder, nu mai stateam eu sa imi aduceti Nipru, va lasam fara frumusetea asta la foc automat!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate