frigider Postat August 4, 2012 Share Postat August 4, 2012 sper ca postez unde trebuie, daca nu, aia e. Care se baga la o Tihuta maine dim? Eu sunt prin bistrita, vreau sa plec dimineata, pe la ..5-6 cred. O fac de la bistrita la vatra dornei, apoi ma duc la braila. Daca sunt doritori,scrieti aici. Hai noroc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat August 4, 2012 Share Postat August 4, 2012 Asa-i cand nu-ti iei macar o bere...pleci pe la 5-6. Sa ai drum bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat August 4, 2012 Share Postat August 4, 2012 Posteaza si tu mai din timp ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat August 4, 2012 Share Postat August 4, 2012 a fost incurcat de cineva ... ce sa faca saracu` Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat August 5, 2012 Autor Share Postat August 5, 2012 Posteaza si tu mai din timp ... Vezi ce zice cmd Se muta ora, (cum zice un localnic - 'sa se duca roua + sa se mai incalzeasca asfaltul') Plm, 8? Asa-i cand nu-ti iei macar o bere...pleci pe la 5-6. Sa ai drum bun mersi, sa fie! mi-ar fi prins tare bine urarea asta ieri, tg mures - bistrita e PRAF! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate