Jump to content

frigider

Super Membru
 • Posts

  6,961
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by frigider

 1. eu nu am fost niciodata si am mers de 2-3 ori max si mereu am luat mwe. si nu mi-a placut.
 2. cum naiba scot astia cai? cmc-urile sunt fixe imi imaginez, nu? mereu mi s-a parut ciudat ca diferite config de motoare au limita max de cmc diferita, cum poti in mod precis echilibra cmc-urile L4 vs V4 sau V2 sau V5? imi imag bore, stroke etc plm csfncsf.
 3. Tare asta cu CF moto. Suna obscur. In același timp, bravo lor. Banii mei sunt pe First Bike.
 4. frigider

  Gopro Hero 9

  Eu zic sa nu o dai. Fii erou.
 5. Și acum intrăm în bucla infinită: Alea dure frânează la fel de bine că alea moi?
 6. Pai când trăiești viața la vale...cam trebuie. Nu cred că bici a fost făcută să urci la deal.
 7. Pune și tu talpa jos sau adidasul la roata(spate sus la șa sau ii dai un șut și înfigi adidasul la roata fata acolo sus de tot sub cadru )
 8. Clar, păcat că vine iarna și mai aveam idee de un traseu. E deja frig afară și stau prost rău cu timpul. Am pierdut o lună cu intro asta. Mai bine făceam un traseu și lăsam intro pt la iarnă. Idiot.
 9. asa e. am plecat de la o schita si am ajuns la asta. ori revin la vers schita-mai spre logo, gen 5-10 sec. ori renunt complet si sa aiba fiecare clip intro a lui, proprie, sa nu ma tot repet. asa se dorea initial, alb pe negru. apoi am dat-o-n balarii. De fapt de la o poza gen logo am plecat. Apoi a degenerat, cum se întâmplă mereu.
 10. asta zic, cum naiba? da zic - ma mai trezesc uneori de zici ca am trait sub o piatra si aflu azi-maine ca sunt monitoare "wireless". anyway, destul despre mine, insist acum cu canalul haha. (glumesc, nu insist, e destul de incognito/ascuns/gunoi/nimanui nu-i pasa/nu traiesc din asta ) am facut o intro:
 11. Adica așa ai cumpărat furca, mă gândeam că ai schimbat cumva tu offsetul.
 12. poate pt ca N e la mijloc si 1 e jos si 2 sus si te-ai astepta sa intre in oricare?
 13. baga o poza, nu-mi pot imagina.
 14. Q a depășit de ceva ori, chiar și duc. Eu nu vad o problema, chiar depășiri ciudate in locuri de nu te aștepți. Acum doar nu l-a ajuns pe Peco. Sa nu ploua 2 curse sau sa și cada. Ciudat când depinzi de vreme buna.
 15. Ciudate alea pe 29, parca nu vor să ia curbe, dar am mers f puțin pe una ce-i drept, poate te obișnuiești.
 16. suna curajos. dar uneori a fi curajos inseamna a fi idiot. prea multi s-au ingropat la honda. imi pare rau ca lorenzo s-a accidentat asa rau si nu a avut timp sa dea de cap la moto aia. nu vom sti niciodata. tie, peste 10-15 ani? nu conteaza, va fi pilotul 2. deci cui ii pasa? poate iese mai sus dexcat iesea Savadori?
 17. Pe cât de ciudată pare pozitia asta tip "roabă" pe atât de comodă e. Mișto sa ai acolo minim 2 bici cu scopuri diferite.
×
×
 • Create New...