six_6 Postat August 5, 2012 Share Postat August 5, 2012 (editat) Salut! Am gasit prin calculator pozele de la o tura din 2010 in Cipru.Doar la dus pana in Pafos am facut poze,pe intoarcere am avut parte de ploaie aproape tot drumul pana in Bucuresti si nu mi-a mai ars de poze.Traseul a fost pe la chanakale-troia-efes-pergamon-pammukale-antalya,apoi pe drumul de coasta pana la tasucu de unde am luat ferry. troia(nu a fost chiar asa de impresionanta) Pergamon Efes Pammukale Pe langa coasta Dupa o tranta intr-o curba transalpul inca se tine bine,ghetele probiker insa nu Prin Cipru Editat August 5, 2012 de six_6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B299JOY Postat August 5, 2012 Share Postat August 5, 2012 (editat) Salut. Interesante poze. Ce impresie ti-au lasat efes si pammukale ? Merita vizitate locurile ? ms Editat August 5, 2012 de cosmin tudor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
six_6 Postat August 6, 2012 Autor Share Postat August 6, 2012 Salut. Interesante poze. Ce impresie ti-au lasat efes si pammukale ? Merita vizitate locurile ? ms Daca distanta nu e o problema,cu siguranta merita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate