yedutz Postat August 20, 2012 Share Postat August 20, 2012 Flicitari ! A fost super! Am venit noi mai cu peripetii dar a meritat. Va asteptam si la anul dar cu peripetii mai placute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gringo34 Postat August 21, 2012 Share Postat August 21, 2012 Multam! O sa venim! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KOS36 Postat August 23, 2012 Share Postat August 23, 2012 Si de la mine albumul de pe fb: https://www.facebook...&l=0ceef739ef.. O chestie stranie: Aproape toate pozele facute cu blitzul in jurul scenei, atat ale mele cat si ale altora sunt pline de bule/particole/sau ce nai ba o fi. Sa fie de la masinile de ceata? Sau praful iscat de uscaciune? Sau? .Superba intrunire, felicitari organizatorilor! Sunt particule de praf! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat Septembrie 2, 2012 Share Postat Septembrie 2, 2012 Inca un set de poze de la Izabela : Poze de la IZA de pe facebook Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Izabella Postat Septembrie 2, 2012 Share Postat Septembrie 2, 2012 Mersi Achime, eu abia acuma as fi putut sa pun pozele. Tot respectul pt Free Bikers, iar tura de soft enduro a fost superba!!! Sa ne vedem cu bine si la anu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate