Sari la conținut

KOS36

Super Membru
  • Număr conținut

    648
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de KOS36

  1. adica merci. ps dom'le ... se se dea cate un up, sa ajunga la toata lumea.
  2. Bineinteles. ... apropo, se mai practica vanzarea si fara fiscal?
  3. Vand Honda VTX 1800 C , an de fabricatie 2002, 56900 km, Anvelope Pirelli Night Dragon DOT 2020, batwing Memphis shades quick release, evacuare Vance Hines, au fost schimbate pompa benzina, placute frana fata + spate, bucsi amortizoare spate, priza 12v, acumulator, revizie furca si toate lichidele in aug 2023. Are Power Commander 5. Este inmatriculata si are ITP valabil pana la 05.2024. 7299 eur, Ramnicu Valcea, 072143500.0
  4. Care Daniel ? Unde are atelierul?
  5. Salut, Incerc si pe aici sa rezolv VTX 1800 C 2002; daca a patit careva: - la mers constant si viteze mici 30-50 merge intrerupt, ii dau gaz merge ok, iau mana din gaz da rateuri, porneste bine rece/cald si isi mentine ralanti. La recomandarile unor mecanici, vreo 3, am facut: - pompa de benzina+filtru, FPR, bujii ngk, filtru aer stoc, ulei motorex 15w 50, supape reglate, bobine de inductie verificare, A/F reglat, garniturile de la galeria de admisie, injectoare curatate, ECU remapat(?)( vechiul proprietar a avut PC), TPS verificat, ground fix. Orice sfat e bine venit, dar as vrea o idee care sa ma ajute, am trecut de stadiul "incearca asta". Merci. PS Sau poate gasesc un service care sa stie ce sa faca la VTX 1800 (as zice mai 100 km de Ramnicu Valcea), mecanici d-ailalti am gasit
  6. Cand gasesti unul bun, posteaza aci! Bafta
  7. KOS36

    ITP la Motocicleta

    Salut, In Valcea doar RAR; dar mai aproare Grig Auto din Dragasani; Strada Carol 40, Drăgășani 245700! Bafta
  8. KOS36

    HD Sportster 883-1200

    Merci frumos, pentru informatii! Bafta.
  9. KOS36

    HD Sportster 883-1200

    Salutare, Stie careva de unde as putea sa cumpar masca de far de mai jos! Deocamdata am varianta Ebay, dar poate gasesc si altceva mai ieftin. Merci!
  10. KOS36

    Mortal Milcoiu

    Asa este scuza-ma, ar fi tebuit sa comentezi mai devreme sa-mi dau seama la ceea ce spui. si nu mai aberam eu! Din spatele monitorului toti suntem genii nu? Mai ales din Bucuresti, cand accidentul este in Valcea? NU? Deci care troll-eaza? Oricum, inca o data scuza-ma daca ti-am jignit inteligenta! MPDF! Bafta! » Post actualizat in 22 Jun 2016 07:51 Asa sa fie, oricum e cam dubiosa gravitatea accidentului! NU, nu este vorba de cautarea vinovatului, ci de a intelege cum s-a intamplat, ca sa fie lectie invatata (si) pentru ceilalti! Acum,.... poti muri si la 20 la ora pot spune unii, dar .... nu e chiar asa! (cine a cazut macar o data si e in viata poate face diferenta) Adica ce invatam de aici? Casca pe masura, echipament corespunzator, atentie la masinile oprite pe carosabil/in afara carosabilului si incetinirea in dreptul lor, adaptarea vitezei.... Condoleante familiei. Bafta!
  11. KOS36

    Mortal Milcoiu

    Pfaaaa....iar viteza! Pe Dealul Negru, nu degeaba i s-a dar numele asta! Evident, cu parere de rau, dar se pare ca nu se intelege ca nu avem drumuri de alergat; trafic, pietoni, carute, animale, drumuri proaste etc! Si totusi sunt unii, odihneasca-se in pace, care nu o lasa mai incet! Dealul are curbe scurte, largi, e frumos, dar .....
  12. ...si cat de frumos era cand veneau subiectele pentru examen si te intrebai "cand ni s-a predat subiectul asta"!
  13. /index.php?/topic/693743-piese-accesorii-diverse-pt-chopper/page-381&do=findComment&comment=4049516
  14. KOS36

    Plimbari

    Daca inca nu ai plecat sa stii ca drumul Balea-Curtea de Arges e cam cu gropi, Curtea de Arges-Valcea e nasol, (poti ocoli prin Pitesti), Rm Valcea-Novaci e bun! Apoi Obirsie-Sebes este inca in lucru, deci nasol. In rest e OK! Drum bun!
  15. touche! » Post actualizat in 24 Jul 2015 06:03 ---------------------------------- daca merg, prin oras, putin mai repede ca bicicleta(sic,cum merg eu) nu vad de ce te-ai imbraca ''full gear'', adicalea doar in oras; in afara eu nu am vazut "chopper-ist" in vesta si fara casca, dimpotriva! Week-end placut si asflat uscat! » Post actualizat in 24 Jul 2015 06:08 nu e chiar asa, masa este distribuita, esti aproape intre axe, nu stai pe axa spate, cum nici la vitezane nu stai pe roata din fata! nu vorbim de furci avansate exagerat sau alte modificari!
  16. subscriu, am golit doar o toba si mi se pare suficient, imi e "frica" sa o mai golesc si pe a doua.
  17. din experienta! mai incearca cu reglajul(si la maneta si la cutie), nu cupleza suficient, iar daca "agata" putin in 1-a, deh am mai vazut d'astea ... in manual specifica "teoretic", dar uzura e specifica fiecarui motor in parte! Bafta
  18. io, de lene, citii ultimele pagini, si nu retin, tot de lene, cine se lauda ca a luat permisul cu maximul de puncte, 26 din ...si 22 din...PLM cifre. Ha, ba nene, ai nimerit 26 de raspunsuri la tot atatea intrebari, din sute cate sunt in legislatie, si asta te face SOFER, experienta nu se masoara in ani de permis sau in raspunsuri la permis! Revenind la topic, sa-mi dau si eu cu parerea, mortul e de vina, de aci din VL asa se vede, cine loveste din spate e de vina, clar. Bafta.
  19. amin » Post actualizat in 22 Apr 2015 07:13 "cine nu e cu noi, e impotriva noastra", nu ca le-ar pasa!
  20. Comntariul tau m-a lasat fara cuvinte, ce sa mai zic...ai spus totul. Adica tot ce ai inteles tu, e de inteles! Bafta.
  21. -aoleo ce urat e primul...sunt curios ce a cauzat! -al doilea tre' sa mearga sa aprinda o tona de lumanari la biserica! » Post actualizat in 16 Apr 2015 07:52 Cred ca ai sarit peste topic, eu cred ca este vorba mai mult de atentia in trafic; nu poti generaliza! Echipamentul este degeaba cand ai intalnire cu un pom la 100km/h+. Dar tu ai inteles ... sa nu se poarte ca oricum nu scapi! Eu zic ca echipamentul este folositor in conditiile in care esti constient pentru ce este destinat, in ce cazuri te protejeaza! Iar fraierii sunt aia care isi iau echipament de 1000eur+ si merg pe strada ca pe circuit! dupa care curg tone de trandafiri virtuali! Inca o data, asta nu inseamna sa nu-ti iei echipament de 1000euro! Bafta!
×
×
  • Creează nouă...