Speech Postat August 13, 2012 Share Postat August 13, 2012 Salut, as vrea sa achizitionez si eu un scuter. Intrebarea mea e urmatoare: Ce sa aleg dintre Piaggio nrg 2 si Kymco Agility? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b0gdanu Postat August 13, 2012 Share Postat August 13, 2012 Yamaha aerox http://moto-atv-scutere.anunturi-auto.4tuning.ro/scutere/scuter-yamaha/yamaha-aerox-11468190.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speech Postat August 13, 2012 Autor Share Postat August 13, 2012 Am doar 300 euro. Mersi de oferta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidmeister Postat August 14, 2012 Share Postat August 14, 2012 nrg merge e mai nervos consuma mai mult si face galagie mai mare agility e mai puturos consuma mai putin si e mai silentios ca fiabilitate, as alege agility, depinde si starea lui... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
booyaka.619 Postat August 18, 2012 Share Postat August 18, 2012 Incearca sa te gandesti putin...ce alegi dintre cea mai buna marca de scutere(piaggio) sau un kymco care are motor de chinezesc ?intr-un cuvant chinezarie:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaai Postat August 25, 2012 Share Postat August 25, 2012 Incearca sa te gandesti putin...ce alegi dintre cea mai buna marca de scutere(piaggio) sau un kymco care are motor de chinezesc ?intr-un cuvant chinezarie:) Ia un piaggio , daca umbli pe la carburator si pui un jigleur mai mic reduce comsumul , nu cu mult , dar este decent...te-ai uitat un pic si la Aprilia...? Daca te uiti mult la consumuri si prestante moderate , decente , modelul amico consuma in jur la 2,5% face 70/h cu golul(1persoana ) sau plin (2persoane ) silentios ....recomand, am avut unul cu care am facut naveta vreo trei ani ...in jur la 25/30 000 km cumparat uzat si l-am vindut mai departe Persoana care l-a cumparat il foloseste zi de zi.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate