Radu M Postat August 16, 2012 Share Postat August 16, 2012 Sambata 11 August m-am intalnit cu niste prieteni si am hotarat sa tragem o tura pe valea Sebesului (inceputul de Transalpina). Initial vroiam sa facem transalpina dar se vedea ca ploua si nu prea avea rost. Neatza Apoi pozele sunt facute la Barajul Oasa: .............................................................................................................................. ................................................................................................................................................................... Cei trei crai cu mandrele lor Cheers si asfalt uscat va doresc tuturor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopperman Postat August 16, 2012 Share Postat August 16, 2012 Frumos. Uneori (foarte rar) ma intreb cum o fi cu un naked ghidus pe curbele alea. Pune poze mai cuprinzatoare cu soseaua aia. PS Tenisii sunt de competitie? A fost o gluma, nu te supara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu M Postat August 16, 2012 Autor Share Postat August 16, 2012 Frumos. Uneori (foarte rar) ma intreb cum o fi cu un naked ghidus pe curbele alea. Pune poze mai cuprinzatoare cu soseaua aia. PS Tenisii sunt de competitie? A fost o gluma, nu te supara Cu Naked-u pe curbele alea te joci mai ales cu Yamaha MT si in plus nu tre sa franezi la fiecare sant ca si cu una de viteza, suspensiile fiind mai moi . Mai multe poze din pacate nu prea am fiind ocupat cu placerea condusului mobrei. Si nu ma supar stiu ca nu am papuci adecvati dar din pacate nu am prea avut bani sa imi iau ce imi place si chiar cu ghetele de iarna nu as prea umbla. Sezonul urmator o sa am si ghete . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate