bogdyrammstein Postat August 21, 2012 Share Postat August 21, 2012 Sunt posesorul unu Suzuki GSXR Srad de 600 din 1999 motor pe injectie Ce am montat pe ea ar fi -O toba Giannelli -Crash Pad -Capac monopost -Furtune frana fata metalice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat August 21, 2012 Share Postat August 21, 2012 Felicitari pentru achizitie si imi doresc acelasi model! Sa te bucuri de ea si ea de tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat August 22, 2012 Share Postat August 22, 2012 bine ca ai pus toba giancarlo dar nu sti ca ai carburoare , nu injectoare. motorul e fain, exact asa am avut si eu coloristica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
..:::ZAR:::... Postat Septembrie 23, 2012 Share Postat Septembrie 23, 2012 bine ca ai pus toba giancarlo dar nu sti ca ai carburoare , nu injectoare. motorul e fain, exact asa am avut si eu coloristica. probabil i-a facut o injectie in motor - cu siringa mai mare ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate