aldraqraudetot Postat August 22, 2012 Share Postat August 22, 2012 Va salut! De 3 zile sunt fericiul posesor al unui suzuki sv 650 pe care l-am achizitionat de la userul "alex1002ro". Vanzator de nota 10 si mobra asemenea. Imi place mobra la nebunie, sunetul celor doua pistoane in V este demential si pe accelerare si pe revenire. Nu prea am avut timp de poze dar am cateva printre care casca si manusile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SheriffC Postat August 22, 2012 Share Postat August 22, 2012 sa o stapanesti sanatos,asfalt uscat si fara incidente. si eu am tot un sv650 s carenat.e super Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shiro Postat August 22, 2012 Share Postat August 22, 2012 Va salut! De 3 zile sunt fericiul posesor al unui suzuki sv 650 pe care l-am achizitionat de la userul "alex1002ro". Vanzator de nota 10 si mobra asemenea. Imi place mobra la nebunie, sunetul celor doua pistoane in V este demential si pe accelerare si pe revenire. Nu prea am avut timp de poze dar am cateva printre care casca si manusile. Bine ai venit printre posesorii de SV-uri . E o motocicleta cu personalitate. Asfalt curat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aldraqraudetot Postat August 22, 2012 Autor Share Postat August 22, 2012 Bine v-am gasit. Imi place la nebunie cum merge si imi place faptul ca nu e nevoie sa o urc in ture pentru cuplu. O sa mai fac poze zilele astea si o sa revin cu mai multe. Motocicleta este din 2001 si in prezent are 36.000 km. Asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DaggT Postat August 22, 2012 Share Postat August 22, 2012 Sa o conduci sanatos si fara incidente! Asfalt uscat si curat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aldraqraudetot Postat Septembrie 24, 2012 Autor Share Postat Septembrie 24, 2012 Ieri am facut un drum pana in comuna Vlad Tepes (aproape de calarasi), la intoarcere pe la Branesti a cedat cablul de ambreiaj si am venit cu treapta a 3-a pana la primul semafor din bucuresti (cel de la dacia). Mi-am achizitionat aparatoare de lant si husa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fesu' Postat Septembrie 24, 2012 Share Postat Septembrie 24, 2012 stii, schimbatorul ala e ca sa schimbi treptele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aldraqraudetot Postat Septembrie 25, 2012 Autor Share Postat Septembrie 25, 2012 Am incercat sa schimb fara ambreiaj dar nu a mers asa ca sa lasam arogantele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Septembrie 25, 2012 Share Postat Septembrie 25, 2012 Sa stii ca merge totusi pe bune. Frumos sv!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristidb Postat Septembrie 25, 2012 Share Postat Septembrie 25, 2012 Incepator cu pasager? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aldraqraudetot Postat Septembrie 25, 2012 Autor Share Postat Septembrie 25, 2012 Am mers destul de incet si atent. Am aflat si eu intre timp ca ar fi mers sa schimb dar sa tai gazul. Goodkat ce mai zici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aldraqraudetot Postat Septembrie 25, 2012 Autor Share Postat Septembrie 25, 2012 Invat pentru barou. Din august am ramas acasa si invat. Bine ca ai scapat de posedata aia. Si eu trebuia sa ajung la rar ieri dar nu s-a mai putut, o sa schimb cablul saptamana asta si sa-i fac asigurare, poate ne vedem pe la constitutiei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aldraqraudetot Postat Septembrie 25, 2012 Autor Share Postat Septembrie 25, 2012 Nuuuu. Fac cablul saptamana asta si fac si asigurare. Am avut pana duminica . Nu e afacere sa mergi fara asigurare, prea multa bataie de cap dupa si costisitor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sofeanu Postat Septembrie 25, 2012 Share Postat Septembrie 25, 2012 Mi s-a rupt si mie o data cablul de ambreiaj, chiar cand ma duceam la o cunostinta dupa scule sa il schimb (ca deh daduse semne mai din timp: ambreiaj moale, nu gaseam neutralul etc.)... Problema mea nu era cu schimbatul vitezelor, ci cu statul la semafor. Nici nu mai tin minte cum faceam, doar ca degajam injuraturi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aldraqraudetot Postat Septembrie 25, 2012 Autor Share Postat Septembrie 25, 2012 Pai daia am oprit la semafor si de acolo pana acasa am mers pe langa ea, chiar daca am reusit intr-un final sa o scot pe neutral nu puteam pleca de pe loc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Septembrie 25, 2012 Share Postat Septembrie 25, 2012 Cu plecatul de pe loc e interesant, trebuie un pic avant si dupa schimbi (asta din auzite, personal nu am testat). E bun un kit de rezerva, gasesti la magazinele de biciclete/scutere/louis, etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aldraqraudetot Postat Septembrie 25, 2012 Autor Share Postat Septembrie 25, 2012 Am gasit un magazin de piese moto pe la hala traian si baietii de acolo le si repara. mi-au cerut pe un cablu de ambreiaj+montaj+deplasare la domiciliu 100 ron. Acum sa vad cand am timp ca stau cam prost din punctul asta de vedere... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aldraqraudetot Postat Septembrie 25, 2012 Autor Share Postat Septembrie 25, 2012 Bre! Vii la mine, ma iei cu masina sau ne intalnim undeva, iti iei un kit de reparatie e vro 30 de lei si ti-l schimb eu, nu mai da banii pe nimic! Multumesc frumos! Pai sa caut un kit de reparatie pe net si te sun zilele astea sa ne vedem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aldraqraudetot Postat Septembrie 25, 2012 Autor Share Postat Septembrie 25, 2012 Acolo am vorbit si incerc sa ma duc maine la ei sa-l iau. Nu livreaza in buc. Ne auzim la telefon... Iti multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate