Bica Postat August 26, 2012 Share Postat August 26, 2012 de cateva zile ma tot gandesc la uleiul asta IPONE...si nu stiu ce sa cred...a folosit careva?sau stie cineva ceva despre el..(mai mult decat unde e facut etc etc)...anyone cu pareri numa fara avioane de genu:ii pishat..ii penal...ii "untdelemn"..etc etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
..:::ZAR:::... Postat August 26, 2012 Share Postat August 26, 2012 in primul rand trebuie sa sti ca firma Ipone, desi are nume japonez, a luat nastere in Franta in anul 1985! A inceput prin fabricarea de ulei pt motoarele mici in 2 timpi! In 2003 a urcat pe scara succesului, extinzandu-si piata de desfacere catre tot mapamondul! Este o firma serioasa in opinia mea... daca la competitii baga astfel de ulei in motociclete cu siguranta e ceva bun! Eu unul il vad pe aceeasi treapta ca si BelRay lubricants - in frunte fiind Castrol si Motul! Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bica Postat August 26, 2012 Autor Share Postat August 26, 2012 deci tu consideri ca Motulul e mai bun?eu unul folosesc Motul..si mi s-a recomandat Ipone..ca cica se face in aceeasi fabrica cu Motul etc etc...pretul e acelasi ca si la Motul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fesu' Postat August 26, 2012 Share Postat August 26, 2012 MOTUL E OK, CASTROL E UN PIPI SCUMP. incearca un liqui-moly sau un silkolene Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat August 26, 2012 Share Postat August 26, 2012 corect! fuchs silkolene e super Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate