Admin ADMIN Postat Septembrie 4, 2012 Admin Share Postat Septembrie 4, 2012 Buna ziua' date=' Comuna Hoceni este situata in partea de ES a judetului Vaslui si este strabatuta de drumul judetean DJ 244 B, recent modernizat. Comuna dispune de un centru cultural sportiv cu: - Teatru de vara cu 700 de locuri pe scaune, cu scena si instalatie de sonorizare, - Sala de sport racordata la utilitati, - teren de fotbal, - Langa aceste obiective este un teren in suprafata de cateva ha cu posibilitati de campare dar si pentru organizarea unui traseu de motocros, cu diferente de nivel de 45-50 m, cu pante de pana la 11% . Am facut aceasta scurta prezentare din dorinta de a va invita sa organizati o intalnire a asociatiei dumneavoastra in comuna noastra la finele acestui an sau in anul 2013. Consider ca manifestarile pe care le organizati cu diferite ocazii reprezinta momente de promovare a preocuparilor dumneavoastra pentru motoare, iar pentru comunitatea noastra ar fi o pata de culoare si o manifestare inedita. Si de ce nu, de atragere de noi fani si membrii. Date de contact: la aceasta adresa de e-mail sau la mobil 0767803920. VA MULTUMESC! PRIMAR, VASILE TABARA [/quote'] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Septembrie 4, 2012 Share Postat Septembrie 4, 2012 "partea de ES"... ce inseamna? intalnire moto la finele anului? atunci nu vine iarna? "membrii" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat Septembrie 4, 2012 Share Postat Septembrie 4, 2012 "partea de ES"... ce inseamna? intalnire moto la finele anului? atunci nu vine iarna? "membrii" incepe cu "es" si se termina cu "tica" you do the puzzle now Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Septembrie 4, 2012 Share Postat Septembrie 4, 2012 incepe cu "es" si se termina cu "tica" you do the puzzle now Io ma gandeam la niste puncte inter cardinale, mi se parea mai firesc, fiind cu majuscule. Ma rog, pana la urma n-are rost bascalie, doar ca na, vine "oficial" de la dom' primar si ma gandeam ca poate fi scrisa mai corect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Septembrie 4, 2012 Share Postat Septembrie 4, 2012 (editat) AÂşa... Âşi ce-i cu asta???? Zi-mi ceva interesant, nu-mi creÂşte tensiunea degeaba! Să înțăleg că te ischiteÂşte nea Ăabără cu vreo ceva? Că............ Editat Septembrie 4, 2012 de VULPOIU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate