Marius '95 Postat Septembrie 12, 2012 Share Postat Septembrie 12, 2012 (editat) Am gasit un traseu interesant pe Google Earth si am nevoie de informatii de la cei care au mai fost pe traseul asta: Onesti - Tg.Ocna - Darmanesti - Lacul Uzul - pe marginea lacului spre Vest apoi in continuare pana la prima intersectie - spre Sud pe malul raului (nu stiu cum se numeste) - cabana Tiganca, apoi in continuare pe marginea raului Tiganca. - Cum e drumul? - Ce puteti spune despre cabana Tiganca? Am cautat informatii dar n-am gasit decat o poza. Chiar e cabana? Se poate manca de pranz acolo? - Mai sus de cabana pana unde se poate ajunge in conditii de drum forestier? - Ca traseu de intoarcere, se poate ajunge cumva spre Vest (Plaiesii de Jos) altfel decat pe valea Uzului? Sau se poate traversa pe valea Uzului spre Sanmartin - Miercurea Ciuc? - Se ofera cineva sa fie ghid? Multumesc. Editat Septembrie 12, 2012 de Marius '95 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
infocod01 Postat Septembrie 12, 2012 Share Postat Septembrie 12, 2012 Eu iti pot da cateva informatii referitoare la traseul asta oarecum....sunt nascut langa Valea Uzului (Darmanesti), de fapt in Comanesti. Onesti-Tg Ocna-Darmanesti e drum ok, asfalt, fara probleme. De la valea uzului incolo, presupun ca vrei sa o iei spre Miercurea Ciuc. Drumul este foarte frumos ca peisaj, prin munti pe langa lac, apoi iar munti, dar ti-l recomand doar daca ai moto hard enduro. Eu am incercat sa-l fac cu masina, dar nu am avut sanse. Repet, ca peisaj e superb, dar greu. Mai bine o iei prin Comanesti, spre Miecurea Ciuc. E asfalt, peisaj superb...munti, dealuri, ici colo cate o groapa ca na'.... aaa si inca ceva....am uitat sa mentionez ca anul trecut in Comanesti s-a organizat campionatul national de hard enduro ....sa ma laud si eu ca doar sunt de acolo, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius '95 Postat Septembrie 12, 2012 Autor Share Postat Septembrie 12, 2012 Si eu care credeam ca pot sa intru si pe una-doua din vaile laterale... N-am enduro. Am TDM900A cu cauciucuri de strada. E inalta, dar daca dau de noroi sau bolovani nu mai merge. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristache Postat Septembrie 13, 2012 Share Postat Septembrie 13, 2012 Noi am fost in 2008 pe Valea Uzului, din Sanmartin spre Darmanesti si drumul nu mi s-a parut extrem... Am fost cu motoare destul de grele, printre care si un bmw 1200 gs...Au fost vreo doua portiuni de drum cu sleauri, dar s-au putut trece... Din 2008 pana acum o fi devenit hard enduro... Aici poze, harta si sleauri...dupa cum vezi le-am trecut pe o roata... ``` Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius '95 Postat Septembrie 13, 2012 Autor Share Postat Septembrie 13, 2012 Multumesc pentru informatii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KoKolau Postat Septembrie 13, 2012 Share Postat Septembrie 13, 2012 (editat) Drumul de la Comanesti spre Miercurea-Ciuc e dezastru, asfalt foarte prost, mai rau ca off road de padure, cam pana la Frumoasa la lac.... De la Darmanesti e asa si asa drumul, la un moment dat se face drum cu placi de beton, suportabil si la un moment dat la o intersectie se face un drum la dreapta nou care e super, dar bun pana la baraj, mai departe devine mai prost... Am fost acum o luna pe acolo. De la Tg. Ocna pana la Comanesti e drum super bun. Editat Septembrie 13, 2012 de laur26 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
infocod01 Postat Septembrie 13, 2012 Share Postat Septembrie 13, 2012 Partea proasta e ca pe acolo trec multe camioane cu busteni, care strica drumul de la an la an. Dar daca sunteti mai multi puteti incerca, va fi o aventura frumoasa . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate