glicerina Postat Septembrie 15, 2012 Autor Share Postat Septembrie 15, 2012 pana la urma a plecat cineva ? cine mai e pt duminica ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B I Z Postat Septembrie 15, 2012 Share Postat Septembrie 15, 2012 pt maine ramane in picioare pentru moment. impreuna cu @glicerina am stabilit la telefon sa ne intalnim la OMV la ora 08:00 la iesirea spre A1, bem cafeaua, schimb de pareri, mai vedem odata prognoza si daca tot nasol se anunta ne orientam spre altceva. prin urmare intalnirea inca e valabila si nu se pleaca daca ploua! va rog sa spuneti care sunteti dispusi sa mergeti. citesc pe forum mai tarziu de pe tel ... maine la 08:00 la OMV la iesirea spre A1 o zi placuta in continuare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JohnyGabe Postat Septembrie 15, 2012 Share Postat Septembrie 15, 2012 Veniti deseara la victoriei? ... cautati o Y r6 rosie, si mai vorbim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B I Z Postat Septembrie 15, 2012 Share Postat Septembrie 15, 2012 La ce ora? Eu nu stiu la ce ora termin unde sunt acum ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HesusMe Postat Septembrie 15, 2012 Share Postat Septembrie 15, 2012 eu cu tel .......59 in coada, uite o idee de traseu care sa cuprinda cat mai multe portiuni virajate: http://goo.gl/maps/ujRD0 foarte frumos traseul. l-am facut si eu acum aprox o luna. asfaltul destul de bun, sa va echipati bine - frig si toate cele. vedeti ca la un moment dat o sa mai intampinati niste cacuta de vacuta pe drum, aveti grija. Asfalt uscat si ride safe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JohnyGabe Postat Septembrie 15, 2012 Share Postat Septembrie 15, 2012 pe la 22:00 la Victoriei..si mai vorbim. Ma cautati....as fi si eu amator. Cati ne-am adunat pana acum ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B I Z Postat Septembrie 15, 2012 Share Postat Septembrie 15, 2012 Nu stiu ca cei care ziceau ca merg nu au mai zis nimic ... cred ca i-a speriat colegul cu prognoza meteo. Pe accuweather mai devreme zicea ceva de ploi scurte la orele 10:00 respectiv 16:00. Nu cred ca ajung la victoriei pana la 22. Cine vrea sa se trezeasca dimineata ii asteptam la OMV -ul de la iesire la ora 8. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CND Postat Septembrie 16, 2012 Share Postat Septembrie 16, 2012 (editat) sambata a fost super pe traseul propus de iulius59. Recomand daca mai permite vremea...... http://goo.gl/maps/ujRD0 Editat Septembrie 16, 2012 de CND Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B I Z Postat Septembrie 16, 2012 Share Postat Septembrie 16, 2012 Neata ... M-am trezit, m-am echipat, am plecat, am ajuns in OMV si pentru ca nu mai ajunsese nimeni am intratsa beau o cafea. Am tras de cafea si am citit presa de la 08:00 pana la 08:40 ... nu am gasit.nimic interesant prin ziare. Nu am vazut picior de motociclist in intervalul asta ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CND Postat Septembrie 16, 2012 Share Postat Septembrie 16, 2012 Neata ... M-am trezit, m-am echipat, am plecat, am ajuns in OMV si pentru ca nu mai ajunsese nimeni am intratsa beau o cafea. Am tras de cafea si am citit presa de la 08:00 pana la 08:40 ... nu am gasit.nimic interesant prin ziare. Nu am vazut picior de motociclist in intervalul asta ... Sorry man ,sambata am fost 4 motoare ,6 persoane. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JohnyGabe Postat Septembrie 16, 2012 Share Postat Septembrie 16, 2012 Neata ... M-am trezit, m-am echipat, am plecat, am ajuns in OMV si pentru ca nu mai ajunsese nimeni am intratsa beau o cafea. Am tras de cafea si am citit presa de la 08:00 pana la 08:40 ... nu am gasit.nimic interesant prin ziare. Nu am vazut picior de motociclist in intervalul asta ... Ma asteptam la asta... nici nu m-am mai chinuit sa vin. Daca nimeni nu a confirmat (ferm) venirea (in afara de tine...). Poate weekendul viitor..daca vremea e ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SheriffC Postat Septembrie 16, 2012 Share Postat Septembrie 16, 2012 eu vreau sa merg pe undeva.ma gandeam sinca veche(intre bv si fagaras) dc nu ...alt traseu.cu toate ca e cam tarziu.cine se baga? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JohnyGabe Postat Septembrie 16, 2012 Share Postat Septembrie 16, 2012 Cand vrei? ..azi ? ...cam tarziu. .. Fa un post nou si poate mergem sambata viitoare (daca si vremea e buna..). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SheriffC Postat Septembrie 16, 2012 Share Postat Septembrie 16, 2012 e cam tarziu...da parca nici in casa nu as sta...si pana la urma unde e spiritul de adventura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JohnyGabe Postat Septembrie 16, 2012 Share Postat Septembrie 16, 2012 Inteleg "mancarimea" asta ...si as merge...si acum..dar..inca nu am combi de ploaie ( ..si nici chef de o raceala..daca ne uda pe undeva . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SheriffC Postat Septembrie 16, 2012 Share Postat Septembrie 16, 2012 nici eu nu am de polaie decat haina...un fel de. in rest....am o umbrela ))). eu mai astept putin si cred ca incep sa ma imbrac.dc ploua ma opresc.vad eu.e prea frumos sa stau un casa )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat Septembrie 16, 2012 Share Postat Septembrie 16, 2012 vedeti ca e cam frig si ploaie inspre targoviste, asfalt umed si rece..nu va recomand plimbare moto azi..chiar e urata vremea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
glicerina Postat Septembrie 17, 2012 Autor Share Postat Septembrie 17, 2012 haideti ca eu am deschis topicul pentru plimbarea asta si tot eu m-am "dat la fund" in ultimele momente. Imi cer scuze tuturor, in special bizului ( care e negru de suparare ) sper sa ii treaca cat mai repede si sa ne vedem la o plimbare , poate joi, ce zici bizule ? ceilalti ce ziceti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CND Postat Septembrie 17, 2012 Share Postat Septembrie 17, 2012 haideti ca eu am deschis topicul pentru plimbarea asta si tot eu m-am "dat la fund" in ultimele momente. Imi cer scuze tuturor, in special bizului ( care e negru de suparare ) sper sa ii treaca cat mai repede si sa ne vedem la o plimbare , poate joi, ce zici bizule ? ceilalti ce ziceti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B I Z Postat Septembrie 17, 2012 Share Postat Septembrie 17, 2012 Sunt liber miercuri si joi. Pt joi sunt anuntate ploi usoare pe accuweather ... miercuri se pare ca sunt 26 - 28 grade. Mai este cineva dispus sa mearga pe TF miercuri sau chiar si joi daca ne permite vremea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat Septembrie 17, 2012 Share Postat Septembrie 17, 2012 haideti ca eu am deschis topicul pentru plimbarea asta si tot eu m-am "dat la fund" in ultimele momente. Imi cer scuze tuturor, in special bizului ( care e negru de suparare ) sper sa ii treaca cat mai repede si sa ne vedem la o plimbare , poate joi, ce zici bizule ? ceilalti ce ziceti ? misto era sa anunti, mai ales ca el spusese seara pe la 8 ca a doua zi va astepta la benzinarie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SheriffC Postat Septembrie 17, 2012 Share Postat Septembrie 17, 2012 vedeti ca e cam frig si ploaie inspre targoviste, asfalt umed si rece..nu va recomand plimbare moto azi..chiar e urata vremea. salut.nu am mai plecat ca a incaput sa ploua bine de tot.poate week viitor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B I Z Postat Septembrie 17, 2012 Share Postat Septembrie 17, 2012 @tsunami - il mai iert o data ... ultima data. Inca o chestie din asta si o sa ii pun numarul in Blacklist. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat Septembrie 17, 2012 Share Postat Septembrie 17, 2012 nu vreau sa trag pe nimeni de urechi as vrea insa pentru cei care accepta sa mearga impreuna cu altii respect mai mult. ei sunt cei pe care ar trebui sa te bazezi in cazul in care ai probleme, pe cei care-i ajuti daca ei au nevoie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B I Z Postat Septembrie 17, 2012 Share Postat Septembrie 17, 2012 Si eu imi doresc sa fie pace in lume si sa primesc o marire de salariu ... aaa ... si bineinteles sa fie vreme frumoasa miercuri si joi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate