Sari la conținut

B I Z

Membru
  • Număr conținut

    243
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de B I Z

  1. salut ma intereseaza o scarita pilot stanga completa pentru suzuki sv. suport+scarita+tija schimbator. cat costa? te rog poze cu piesele in cauza si pret la marius_bizoi@yahoo.com multumesc

  2. /index.php?/topic/712692-accident-bucuresti-cantemir-b299bgs-15152014-ora-1620/ e dintr-un accident de azi!
  3. am lamurit-o pe privat ... imi cer scuze inca o data daca te-ai simtit lezat in vreun fel. locuri in prima linie ai putea sa stai sa le dai note in functie de viteza/pe 2 roti/pe`o roata/fiecare ce poate
  4. Nu stiu de unde le scoateti ...1. Motorul este un transalp din 2001, proprietatea personala a conducatorului 2. Conducatorul este cetatean austriac si se numeste altfel ... Nu Fabio. 3. Accidentul s-a produs cam cum este descris in postul citat ... Cu mentiunea ca omul a schimbat benzile si a fost surprins de autobuzul din statie ... Dupa care a blocat fata ... 4. Avarii la moto nu stiu ... Mai putin conteaza. 5. Avarii la conducator ... Fractura gamba stanga, traumatism vertebral lombar, contuzie toraco-abdominala.
  5. ar fi de ajutor sa spui ce autoturism ai
  6. cu 10 lei si o bere la pandar poti face ce vrei tu in FAUR. daca mergi si vorbesti cu cineva din conducere poti face asta moca .... sunt acolo o gramada de hale dezafectate, unele demolate sau in curs de demolare, altele in curs de reabilitare. iti dau un link pe privat sa iti faci o idee despre ce gasesti acolo ...
  7. B I Z

    Accident usor.

    Exista situatii in care soferul vinovat refuza sa dea RCA-ul. In acest caz, pagubitul poate apela la Fondul de Protectie a Victimelor Strazii (FPVS), care va acorda despagubirile, banii fiind ulterior recuperati de la persoana vinovata sau de la alte entitati responsabile, fie si prin executare silita, daca situatia o cere. Cu paratul la "nenea politistu`" ... nu prea tine, decat daca "nenea politistu`" iti este prieten, prieten de-al unui prieten etc. si vrea sa te ajute. O seara placuta
  8. B I Z

    Unde i buba?

    salut, nu e nicio "buba" cel mai probabil ... eu si un prieten cumparam de la ei, in general, anvelope pentru utilitare (niste dubite) si nu de putine ori anvelope pentru autoturisme. la un moment dat, in 2012, am cumparat si eu 2 anvelope nokian de iarna cu pretul de 330 lei ambele ... pretul mic venea de la faptul ca erau ultimele, una fiind in depozitul din bucuresti iar cealalta undeva prin mures parca, iar DOT-ul era de 2010.
  9. oare nu am spus si eu chestia asta?
  10. Nu am dat vina pe cauciucuri ... ci am afirmat faptul ca nu au avut timp sa se incalzeasca ... am mers numai 500 de metri. Undeva e vina mea ... Cat despre tipul de motocicleta ma abtin.
  11. ) ... am inteles acum. Puteam sa evit chestia asta ... inainte de a se monta oglinda aia in intersectie treceam pe acolo cu 30-40, incetineam mult si cu masina acolo.
  12. @tsunami - cbr f2 iese dauna la aproape orice accident pentru ca suma totala a reparatiilor trebuie sa depaseasca fix 780 euro. Preturile pieselor de noi sunt foarte mari ... un exemplu pe care l-am retinut a fost bordul ... 1000+ euro. @HD - nu am avut viteza mare. Sunt curios daca pot lua inregistrarile de la peco ... daca bate vreo camera in directia in care s-a produs accidentul.
  13. @jagi - puteau fi mama cauciucurilor ... abia plecasem cu motocicleta din fata blocului, facusem 500 de metri ... ce cauciucuri ai/sti/cunosti tu de se incalzesc pe vremea asta in 500 de metri? @ladyrider - acum asa zic ... ca ma las! cred, sper ca imi revin intr-o luna ... oricum sezonul s-a terminat pt mine! vedem in primavara ... echipamentul nu il vand!
  14. prezumtia de "poate se uita" a aparut atunci cand era deja prea tarziu pt a face altceva. nu vreau sa fiu rautacios dar nu am inteles niciodata gandirea asta ... "nu era mai simplu sa" ... iti spu eu ce era mai simplu... mai simplu era daca era cald afara si erau cauciucurile calde, la fel si asfaltul si in felul asta as fi avut ceva aderenta la franare.... sau si mai simplu ... duminica cand am plecat de acasa ma intrebam daca nu ar fi totusi mai bine sa plec cu masina. chestiile astea se intampla si din pacate unele chiar nu pot fi evitate.
  15. cei de la rtv sunt ultima mea grija ... isi pot baga reportajul ala undeva intr-un loc unde nu ajunge soarele! am citit azi topicul cu accidentul din pipera unde si-a pierdut viata inca un motociclist (RIP) ... am tot citit despre astfel de accidente toata vara si m-au speriat suficient de mult cat sa ma faca sa renunt la motocicleta! la mine e doar inceputul unei perioade cu multe nopti nedormite in care pe langa mine sta nedormita sotia mea si nu numai. mama a plans toata noaptea si abia azi am convins-o ca sunt ok si s-a mai linistit, ea fiind plecata din tara la cateva mii de km distanta. nu m-ar fi putut ajuta cu nimic dar o inteleg. din primul accident am scapat teafar, asta e al 2-lea si am clavicula fracturata si posibil ceva la stern ... vad maine, nu e vorba ca nu mi-as incerca norocul si a 3-a oara, a 4-a oara etc. dar nu vreau ca familia si prietenii mei sa mai treaca prin astfel de momente oricat de mult mi-ar placea mie motociclitul.
  16. fierul nu se mai face ... am fost sa vad motocicleta azi si are cadrul stramb. alte avarii toate la partea din fata ... farul spart, carenele fata si cele laterale, cadrul de bord e plat, nu mai are nicio forma, bordul si oglinzile zici ca nici nu au fost montate niciodate, aripa fata, jambele indoite bine. ciudat ca a scapat radiatorul totusi ... cert este ca nu o mai repar! petru mine e suficient ca nu a fost mai rau ... am fost sunat si de soferita si joi o sa merg la politie. cel mai tare ma incurca faptul ca nu o sa mai pot sa muncesc la apartament sa il termin si sunt nevoit sa mai stau cu chirie inca vreo 2 luni peste ce era deja planificat. am mai avut un accident anul acesta din care motocicleta a iesit dauna totala insa eu nu am patit nimic ... la asigurari stiu ce am de facut pe parte de daune pe motocicleta. asigurarile platesc si echipamentul daca nu am acte pe el? daune pt spitalizari si alte cheltuieli cum pot solicita? are cineva idee? un avocat specializat pe asta cunoaste cineva? va rog, daca stie cineva ceva, sa imi raspundeti pe privat. multumesc
  17. nu poti sa te bagi acolo pe contrasens pentru ca sensurile sunt despartite de squaruri inalte vreo 40-50 de cm, iar exact acolo unde e spatiul pt. viraj stg./dr. s-a blocat soferita si a oprit masina!
  18. @stulewa - zona o stiu destul de bine, stau in zona de 7 ani si ies in Rm. Valcea de pe straduta aia destul de des ... genunchere nu am si imi e greu sa imi iau pantalonii pe mine de fiecare data...asta e un risc asumat. aaaa ... urat tare sa dormi numai pe spate toata noaptea !
  19. nu m-am blocat, am fost costient tot timpul de ceea ce fac si cum fac. conduc cu B-ul de vreo 8 ani aproape zilnic avand cateva sute de mii de km. soferita si-a recunoscut vina, a zis ca nu m-a vazut ... ea nu s-a uitat, acolo este si o oglinda montata tocmai pt a vedea strada mai bine. daca te uiti in oglinda aia se vede pana la dristor.
  20. salut, nu mai vb urat ... eu sunt motociclistul in cauza ... cat. A din martie anul acesta, aprox. 8000 km pana acum. circul in general cu viteza ok pt oras ... 60-70. azi ghinionul meu a fost ca abia plecasem cu motocicleta, cauciucuri reci, asfalt rece, aderenta mica. soferita a iesit de pe o strada laterala cam cu 3/4 din masina, am vazut-o si in ideea ca s-ar uita si ea in stanga ca poate trece vreun camion, am avut intentia de a o ocoli prin fata masinii pt ca prin spate nu era loc insa ea si-a continuat deplasarea in fata nelasandu-mi mie loc sa trec prin fata. intr-un final s-a uitat si in stanga si s-a blocat in mijlocul drumului eu neavand loc sa mai trec nici prin fata nici prin spate fiind si prea tarziu sa franez suficient de mult cat sa ma opresc pana in ea. am stiut ca o sa o lovesc si am lovit-o. nu am avut viteza mare cu spuneau cei de la RTV, si am fost dus la spitalul sf. ioan de unde tocmai ce am ajuns acasa. am o fractura de clavicula (umarul drept), escoriatii genunchi (am fost imbracat in blugi), ma doare laba piciorului drept si ingrozitor clavicula. trebuie sa merg zilnic la doctor timp de 7 zile si imobilizare pt cel putin 4 saptamani. nu am vazut inca motocicleta, maine o vad ca tot trebuie sa plec de acasa.
  21. Nu ma oftic, nu ma supar ... mai greu la mine cu d'astea ... trebuie sa insisti mult! Uite ai reusit sa-l superi pe valentin ...
  22. Bateai un apropo la mine ... stiu! L-am sunat pe valentin mai devreme si el mi-a zis ca o sa imi fie mai greu mie cu cbr f2 si am zis ca o sti el ceva de mi-a zis asta. f2 e chiar extra mega SS ... sunt incepator, A din martie 2012, B de vreo 7 ani, km cu A cred ca aproape de 5000, iar cu B sunt destui. Un inconvenient pt mine il reprezinta oboseala care se acumuleaza in noaptea asta fiind la serviciu.
×
×
  • Creează nouă...