Sari la conținut

glicerina

Super Membru
  • Număr conținut

    776
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    bucuresti
  • Carnet moto din
    plastic roz
  • Motocicleta
    suzuki
  • Numar Moto
    43 - 44 depinde de tipul opincilor
  • Club
    -

Informații profil

  • Motociclete detinute
    honnda
  • Interests
    No free ride - gas or ass -

glicerina's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salutare. Am nevoie urgenta de o maneta frana de honda cbr f2 , din cate stiu se potriveste si de la f3, f4 si alte modele. Dintr-o prodtie am scapat motocicleta pe partea dreapta intr-o parcare pe transfagarasan. Am reusit sa ajung in sibiu cu o improvizatie, insa trebuie sa ma si intoec. La toti cei gasiti pe net la care am sunat nu reusesc sa gasesc. Poate e cineva in zona care are asa ceva, contracost bineinteles. Multumesc. 0764.297.107.
  2. Un jeep vw a virat stânga de pe bd Beijing spre sos nordului și nu a acordat prioritate. Motorul se pare ca a intrat în ușă spate. E un Suzuki k1 k3 galben - negru cu nr de Ilfov. Nu am reușit sa vad și restul numărului.
  3. glicerina

    Mortal in Falticeni

    pare ca a culcat-o inainte sa loveasca masina. Probabil s-a lovit la cap de praqul masinii
  4. Eu am intrat pentru poza de la avatar, n-am nici u sfat.
  5. " În anul 1050 Stalin livrează aramatei chineze mai multe motociclete M72 pentru dotare. " inca o greseala, micuta
  6. Dpdv al zgomotului nu cred ca sunt prea multe care sa fie in limitele legale. La treaba cu turatile eu zic ca ar fi bine sa te duci pe un drum necirculat si sa vezi pe acolo ce si cum accelereaza ( eu unu asa am facut ). Cauciucurile incearca cat de mult poti sa nu leneglijezi.
  7. Vara prin oras nu prea o sa scapi de 100 (cu plus mare ) grade , la mers inafara localitatii de la 79 in sus
  8. Aaa...si uitasem, vad ca oricum nimeni nu a precizat un aspect foarte important : MOARTE CONSERVARILOR !!!
  9. De curiozitate, cum il gaseste? Dupa geaca albastra si casca verde ? Sau ii stie cumva seria de sasiu ? Nu cred ca politia romana e ca-n filme sa gaseasca vinovatul de la o agrafa. Imi cer scuze daca am scris mai sus eronata treaba cu sectia 21.
  10. Pana la ora asta cu siguranta nu a fost sa declare accidentul. Probabil la ora asta si el se informeaza ce e de facut. Eu cred ca mai asteapta sa va contactati maine pentru stabilirea vinovatiei, unde 100 % vrea sa o puna in carca ta. Accidentul in declari la sectia de politie 21 de pe str. Dezrobirii nr 37 ( pe stg cum intrii de pe iuliu maniu ). Si chiar daca s-ar fi dus sa-l declare si nu stia nr tau de inmatriculare se duce degeaba, asta repet, doar daca nu a vazut nr tau de inmatriculare. Acum daca stii sigur ca e vina lui ( din ce ai povestit cam asa e ) tragi o fuga acolo cat mai repede posibil si declari, iti iei niste banuti de la asigurare. Tu ii stii nr lui de inmatriculare ? Firma, indicativul ? Acum nu stiu daca e posibil sa te gaseasca politia dupa nr de tel ( ai zis ca te-a sunat ) daca ai vreun abonament.
  11. Cate complicatii din cauza unei neatentii...cand citesc parca mi.e si frica sa mai merg pe .moto. Doamne fereste !!!
  12. Puntea spate rupta!?!? R6 ele asta e mai ceva ca tiru ...
  13. la asta m-am gandit si eu...momentan nu sunt langa motoreta, totul e demontat, si am zis s anu mai stau sa pun toate piesele la loc cand ajung acolo. Multumesc pentru sfat
×
×
  • Creează nouă...