Sari la conținut

Sebis Enduro Challenge 2012 - MOTO, ATV, QUAD


guiutzu
 Share

Postări Recomandate

post-57380-0-56453900-1347789678_thumb.jpgSezonul de enduro se incheie cu Sebis Enduro Challenge 2012. Data de 20 octombrie 2012 trebuie de azi incolo incercuita in calendarul fiecarui endurist, iar locatia Sebis, judetul Arad trecuta in dreptul ei!

 

Ti-am pregatit un traseu de 100 km, un traseu care cu siguranta ii va solicita pe cei experimentati si totodata un traseu prietenos pentru cei care incearca prima data motocicleta, atv-ul sau quad-ul din dotare. In cei 100 km de traseu am introdus si 2 probe speciale pentru a face lucrurile si mai interesante.

 

Doar la Sebis Enduro Challenge 2012 acceptam 3 clase diferite de jucarii: Motociclete, ATV-uri si Quad-uri, deci nu mai ai motiv sa stai acasa! Prezenta este obligatorie, taxa de participare ZERO, mai mult, vi te dai si ai gulasul oferit din partea casei pe care il vei putea savura ascultand o muzica buna.

 

De la Sebis Enduro Challenge nimeni nu pleaca nepremiat, toti cei inscrisi vor primi diplome de participare, bineinteles cei trei care vor ajunge primii la finish la fiecare clasa vor avea parte de un podium, cupe, diplome si uralele publicului. Dupa festivitatea de premiere asa cum am spus si mai sus, gulasul se va putea ridica de la “cazan” pe baza bonului primit la inscriere.

 

Stiu ca va intrebati cine este in spatele acestei “prietenesti”. Pentru cine nu stie inca din vara Catalin Mocuta pregatea traseul pentru Sebis Enduro Challenge 2012. Intreg evenimentul este “sponsorizat” de Catalin, iar cea mai buna rasplata ce i-o putem acorda e sa fim prezenti in 20 octombrie, ora 10 la Sebis pentru a lua startul la o “prieteneasca” ce va deveni traditie!

 

Pentru incrieri va rugam sa nu ezitati sa ne contactati la numerele de telefon: 0741 227 384 (Paul Mos), 0744565718, 0730565718 (Mocuta Catalin). Fi la curent cu cele mai noi detalii despre Sebis Enduro Challenge 2012, alaturandu-te evenimentului pe Facebook: https://www.facebook.com/events/152854058188687/ sau pe http://zonaenduro.ro

Editat de guiutzu
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...

este un copy\paste la comentariul ce l-am efectuat pe site

 

Pana la urma nu ma pot abtine sa nu atrag atentia aupra catorva greseli de organizare(nu ca si critica,deoarece efortul depus e meritul vostru,doar poate la next edition va veti descurca mai bine),din punctul meu de vedere(25/30timisoreni):

-traseul de atv nu trebuia sa fie acelasi cu cel moto,fiind totodata prea (ffffff.Foarte) usor,sau sa contina sectiuni dificile ptr raiderii moto.

-fiind traseu de viteza trebuia sa fie marcat MULT mai bine,cu panglici lungi atarnate si drumurile pe care nu trebuia sa o iei sa fie si ele marcate ca oprite(parere a tuturor cu care am vorbit s-au ratacit de multiple ori trecand pe la cateva cCP-uri de 2-3 ori)ne invarteam in padure imprastiati ca narozi ,cand aparea cate o intersectie de mai multe drumuri si nu stiai pe care????

-clasamentul(care nu a aparut oficial,inca (doar listele de samb.seara)arata o harababura totala,si va dau exemple din trupa noastra:2 raideri pleaca in acelasi timp,facut prolog ambii identic,terminat la cateva minute diferenta,cu 2cp ratate,in lista apar la o diferenta de 100 de locuri...

alt ex:tata,fiu-unul terminat prolog,celalalt ocolit cateva obstacole,primul facut toate cp,al doilea ratat 2,tatal ajunge la finis cu juma de ora inainta fiului,si terminai cu 50 de locuri in urma lui...

alt ex.doi pleaca in acelasi timp,unul F.bun,celalalt mai slab,ambii bifeaza toate cp,cal bun termina cu o ora inainte,si e pe lista cu peste 10locuri in urma celui mai slab...

si ex mai concrete ar mai fii(chiar si al meu)dar punctul de vedere este ca a fost un haos total,chiar daca a fost prieteneasca,ne-am distrat,baut etc,etc,ceea ce facem la oricare alta iesire.Am dat un ban,m-am inscris pe site primul din trupa noastra,convingand si altii 20,ca sa vedem printre altele cum evolueaza lucrurile si pe timpi,intre noi,sau Vs. Arad Vs. Pancota etc,si,ce a fost... nu am inteles nimic...am ramas cu cateva poze a clasamentului din listele se sambata seara...

Felicitari oricum.

Kr.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...