ENDUROSTORE Postat Noiembrie 7, 2006 Share Postat Noiembrie 7, 2006 VA ASTEPTAM SA NE FACETI O VIZITA LA NOUL SHOWROOM - MOTOMANIA !!!! NE-AM PREGATIT CU MARFA, GAMA LARGA DE MOTOCICLETE, SCOOTERE SI ATV-uri, ACCESORII SI ECHIPAMENTE !!! OFERTA SPECIALA - YZF-R1, 2005 - 9800 EURO - CIP YZF-R1, 2006 - 10000 EURO- CIP INTR-O LOCATIE APROPIATA DE SHOWROOM, SE POATE CALARI O MOTOCICLETA KTM EXC, PE UN TEREN VIRAN, CONTRA SUMEI DE 100 RON / 1/2ORA AVEM PREGATIT UN SERVICE COMPETENT, PT TOATE CERINTELE !!!!! VA PUTEM GAZDUI MOTOCICLETELE PT IERNAT, LA CALDURA, LE PUTETI VIZITA SI REPARA ORICAND, CONTRA SUMEI DE 35 RON/ LUNA ; (PT ATV - 60 RON/ LUNA) SCHIMB DE ULEI GRATUIT, LA ACHIZITIONAREA FILTRELOR DE ULEI SI A ULEIULUI DE SCHIMB !!! IN INCINTA MAGAZINULUI PUTETI SA SERVITI O CAFEA, UN SANDWICH, O RACORITOARE - LA MOTOMANIA CAFE !!! SA NE VEDEM CU BINE !!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Noiembrie 7, 2006 Share Postat Noiembrie 7, 2006 si locatia unde e nenea O CAFEA, UN SANDWICH, O RACORITOARE sunt free? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENDUROSTORE Postat Noiembrie 7, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 7, 2006 si locatia unde e nenea vezi adresa ! in curand o sa postez si harta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bunicul Postat Noiembrie 7, 2006 Share Postat Noiembrie 7, 2006 La ce ora-i deschiderea vineri? Nu de alta, dar am trimite si noi (revista UM) un om la voi, pt. un scurt reportaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENDUROSTORE Postat Noiembrie 8, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 8, 2006 La ce ora-i deschiderea vineri? Nu de alta, dar am trimite si noi (revista UM) un om la voi, pt. un scurt reportaj. sunteti bineveniti, si ne-ati ajuta mult ! multumesc anticipat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SabinRace Postat Noiembrie 9, 2006 Share Postat Noiembrie 9, 2006 RaceTeK saluta noul serviciu. Va multumim in numele motociclistilor Romani ptr ceea ce faceti !!! Multumim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate