mitza_gg Postat Septembrie 20, 2012 Share Postat Septembrie 20, 2012 salut se potriveste cadrul de gsxr k1 600cc la k1 de 750cc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Septembrie 20, 2012 Share Postat Septembrie 20, 2012 salut se potriveste cadrul de gsxr k1 600cc la k1 de 750cc? Difera la prinderile de la chiuloasa cu 5mm parca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mitza_gg Postat Septembrie 20, 2012 Autor Share Postat Septembrie 20, 2012 si asta ce inseamna ca eu nu ma prea pricep dar nu am gasit gadru de 750 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Septembrie 20, 2012 Share Postat Septembrie 20, 2012 Cum ce inseamna? Daca nu te pricepi(tu spui asta) cu ce te ajuta sa intrebi, si sa primesti raspuns? Ti-am spus: motorul 750 fata de cadru 600 ,si motor 600 fata de cadru 750 are un decalaj la prinderile de la chiuloasa de 5mm. Mai pe inteles nu se potriveste din cauza la acei 5mm. Cu oarecare ovalizare a gaurilor si schimbarea suruburilor cu altele cu piulita, ai putea sa le potrivesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fesu' Postat Septembrie 20, 2012 Share Postat Septembrie 20, 2012 cred ca a vrut sa intrebe daca diferenta e pe latime sau pe inaltime sau pe amandoua. dar i-ai raspuns deja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mitza_gg Postat Septembrie 21, 2012 Autor Share Postat Septembrie 21, 2012 merci am inteles Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fesu' Postat Septembrie 22, 2012 Share Postat Septembrie 22, 2012 intrebarea e daca-ti omologheaza careva struto-camila... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mitza_gg Postat Septembrie 23, 2012 Autor Share Postat Septembrie 23, 2012 nu-i vorba de omologat cei care dezmembreaza mobre mi-au zis ca nu-i nici o diferenta intre ele asa ca am facut si eu o intrebare sa nu dau cu banu doar asa ca sa am si eu dupa ceva de vanzare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fesu' Postat Septembrie 23, 2012 Share Postat Septembrie 23, 2012 fizic n-o fi nici o difrenta. dar la serii este. si "inginerii" de la rar se iau dupa ele, nu dupa altceva. in loc sa fie maturatori su fost angajati la rar ca nu-i primea nimeni altfel... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate