jenifer Postat Septembrie 27, 2012 Share Postat Septembrie 27, 2012 va salut ce parere aveti despre honda sh 100 cmc, multumesc.mai am o intrebare honda lead 125 cmc, ce parere aveti, multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Septembrie 27, 2012 Share Postat Septembrie 27, 2012 va salut ce parere aveti despre honda sh 100 cmc, multumesc.mai am o intrebare honda lead 125 cmc, ce parere aveti, multumesc. beton Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Septembrie 27, 2012 Share Postat Septembrie 27, 2012 beton Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SubInfluentza Postat Septembrie 27, 2012 Share Postat Septembrie 27, 2012 Bestiale ambele ! Le recomand cu caldura ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jenifer Postat Septembrie 27, 2012 Autor Share Postat Septembrie 27, 2012 Bestiale ambele ! Le recomand cu caldura ! multam fain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xplayer_88 Postat Septembrie 29, 2012 Share Postat Septembrie 29, 2012 Honda lead am avut dar nu de 150cc ci de 100cc,ce pot sa zic de el,un scuter de nota 10 pe unde am fost cu el nu m-a lasat niciodata in drum. Am avut si sh dar a fost de 300cc,un scuter foarte bun atat pt oras dar si pentru drumuri lungi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate