Sari la conținut

xplayer_88

Membru
  • Număr conținut

    143
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    xplayer_88

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti / Popesti-Leordeni
  • Carnet moto din
    2012
  • Motocicleta
    Honda CBR 600 F4i
  • Numar Moto
    IF-39-ZUZ

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Honda FireBlade929,Suzuki DR 250,Yamaha TDR 125,Suzuki GS 500,Kawasaki er5
  • Interests
    moto

xplayer_88's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. http://pemotoare.ro/limitarea-motocicletelor-a2-cum-se-face-si-cat-costa/
  2. http://www.piese.com.ro/set-motor-chiulasa-ape-50-fl-ape-50-rst-vespa-50-s-special-pk-50-pk-50-xl-fl-2t-ac-5080cc-diametru-50-mm-bolt-12-piesa-1876.html cam asta pare.
  3. Petre ce ai dat tu are boltul pe 10mm iar lui ii trebuie pe 12mm. Stiu ca pe 12mm avea piaggio, incearca un set piaggio dar sa fie pe aer nu apa.
  4. Du-te la o reprezentanta Aprilia si intereseaza-te ,modelul se numeste Red Rose 50. https://www.unitedmotors.ro/site/contact
  5. Daca vrei un scuter ,aprilia habana sau daca vrei ceva cu trepte tot de la aprilia poti incerca rose . Amandoua se gasesc in variante de 49cc pt care necesita AM.
  6. Incearca sa ii pui alte bujii ,este posibil sa iti intrerupa .
  7. Eu l-am reglat la 1000,o sa il reglez la 1200-1300 sa vedem ce spune,cat de 929 asa era si la mine(am avut 929) dupa ce ajungea la 40 de grade nu mai aveai treaba cu ea,iar f4i se incinge mult mai tare de 929,ventilatoru porneste undeva la 114 grade(wow),si ajunge rapid la temperatura aia. Oricum o sa ii schimb si antigelul acum la inceput de sezon.
  8. Cine are F4i poate sa îmi zică la rece,pana la ce temperatura sta turata? La mine sta turata cam pe la 75-80grade apoi revine la 1000rpm. După aia nu mai am treaba cu ea.
  9. xplayer_88

    Sa mai si radem.

    Trei accidente de motocicleta, trei povesti… Trei motociclisti in spital, vine televiziunea si le ia interviu motociclistilor. 1. Primul motociclist. Un picior in ghips. Reporterul: – Cum s-a intamplat accidentul, vad ca aveti un picior in ghips, nu aveati viteza mare, nu-i asa? Motociclistul: – Pai sa vedeti… eu.. Suzuki.. 300 km/h… coaja de banana pe carosabil… am derapat putin, am recapatat controlul, dar totusi am intrat in sant… am o mica fisura 3/4 tibia stanga… trece… nimic grav. 2. Al doilea motociclist. O mana si un picor in ghips. Reporterul: – La dumneavoastra cum s-a intamplat ? Vad ca aveti o mana si un picior in ghips! Motociclistul: – Eu mergeam linistit pe strada… 250 km/h… Kawasaki… cand deodata vad un Suzuki ca ma depaseste. Zic ‘nu se poate, nu e mai tare ca mine’ si accelerez dupa el. Deodata imi sare pe vizorul castii o coaja de banana de la Suzuki, mi-a blocat vederea, am franat… am derapat putin… am o mica fisura de tibie si peroneu, putin luxat antebratul… nimic grav, trece… 3. Al treilea motociclist. Mumie. Ghipsat din cap in picioare. Reporterul: – Precis dumneavoastra aveati viteza, nu gluma !… Cum s-a intamplat? Motociclistul: – Nuu… eu… Mobra… 50 la ora… Trec pe langa mine 2 motociclisti in viteza. Eu am crezut ca stau pe loc si… m-am dat jos de pe motoreta… M-am rostogolit eu un pic… m-am ridicat in picioare si vad 2 motociclisti in sant… Imi arunc casca, fug sa ii ajut si… calc pe o coaja de banana… iau o ceafa de asfalt… si traumatism cranio-cerebral cu paralizie temporara.
  10. Ai vreun link cu anuntu sau niste poze reale cu motocicleta?
  11. Cum intru in diagnoza? Ca el doar se aprinde nu pâlpâie ca sa vad eroarea?
  12. Am si eu o problema,asta toamna nu a mai pornit motocicleta(din cauza bujiilor),acum venind primavara i-am cumpartat bujii noi si tot ce trebuie,o pornesc,porneste dar are momente de se apride becul de la ulei plus eroarea FI cum aflu de la ce este. M-am uitat la mufe si totul este ok. Ce poate fi? » Post actualizat in 01 Mar 2016 10:23 Am uitat sa specific ca motocicleta cu problema este un 929 din 2001.
  13. xplayer_88

    GPS MOTO

    Si eu confirm ca Sygic e cel mai bun daca ai hartiile actualizate. Ai mai putea incerca si NaviGo si asta e bun.
  14. Înainte de 2001. Pun poze cand ajung acasa. » Post actualizat in 05 Apr 2015 11:10 Niste poze cu topcase-ul,suportul si placa de prindere.Cine vine cu o oferta de bun simt le-a luat.
×
×
  • Creează nouă...