BadBoySB Postat Octombrie 2, 2012 Share Postat Octombrie 2, 2012 (editat) A folosit cineva Avon Distanzia ? Ce părere aveți despre ele ? Îmi sugerati o alta alternativa ? Mentionez ca intenționez sa le pun pe un DRZ 400SM cu care as vrea sa merg pe sosea si OFF Road (Ex. Drum forestier) http://www.avontyres.com/motorcycle/distanzia Editat Octombrie 2, 2012 de BadBoySB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luci_d11 Postat Octombrie 2, 2012 Share Postat Octombrie 2, 2012 Am citit despre Avon Distanzia aici, e si un poll: tyres poll (trebuie sa te inregistrezi dar nu dureaza mult... sper ca pot pune link-uri aici) In general sunt cele mai laudate ca performanta, dar durabilitate mediocra. Totusi nu m-am incumetat sa imi iau pe XT-ul meu, erau putin mai scumpe. As fi curios sa aflu si eu mai multe detalii de la cineva care a folosit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzakedotnet Postat Octombrie 2, 2012 Share Postat Octombrie 2, 2012 foarte misto avon distanzia eu am tras 19.000 de km de o pereche foarte bune si pe ploaie ok pe forestier, nasol in noroi tot pe drz sm le-am avut mi-as mai fi luat o pereche pentru stil dual sport asa, insa nu se preteaza foarte bine daca te dai agresiv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanG Postat Octombrie 31, 2012 Share Postat Octombrie 31, 2012 Pentru mers necivilizat eu chiar recomand Conti Attack SM (90% asfalt; 10% teren accidentat). Am fost, si sunt foarte multumit de ele. Sunt foarte previzibile, si nu m-au surprins niciodata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sergiu_sergiu Postat Noiembrie 1, 2012 Share Postat Noiembrie 1, 2012 Pe asfast la mers agresiv sunt mai bune Conti Attack sm, insa per total mi-au placut mai mult avon, eu am avut si si pe un ktm 690 sm, deci iti recomand avon. Eu am luat de aici : http://www.mynetmoto.com/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate