Sari la conținut

StefanG

Membru
  • Număr conținut

    50
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de StefanG

  1. StefanG

    supermoto

    Care mai e pasionat de supermoto in SB?
  2. StefanG

    Supermoto Poll

    Foarte mult adevar graiesti bibi. Daca vreti sa mai vedeti distractii cu SM pe strazile capitalei, mai intrati be grupul asta: https://www.facebook.com/groups/SupermotoBucuresti/ sunt motociclete extrem de distractive. In grupul asta sunt multi si cu EXCuri si cu SMRuri si cam toti se dau in principal pe strada.
  3. StefanG

    Bursa SuperMoto

    Se poate circula si pe strada cu ea? Sau nu are acte de nici un fel?
  4. StefanG

    Help :)

    Alex, tre sa faci o diferenta intre SMC si SMC R. )))
  5. My two cents ... Eu la spate nu am nimic pe supermoto. In schimb pe chopper am avut. m-a terminat la drum lung. Supermoto nu este moto de drum lung, in general, asa ca trebuie sa stii ce vrei. Daca mai mult de 80% ti-l petreci in oras, atunci cred ca supermoto e pentru tine. Daca nu, poate un BMW ca cel recomandat mai sus. Chopper nu as recomanda pentru nici una.
  6. StefanG

    Help :)

    pai poti sa-mi scrii oricand, si luam legatura. Spune-mi despre ce e vorba. Aici sau prin PM.
  7. StefanG

    Help :)

    SMC R ul nu are reviziile la ore, si din ce stiu era recomandat de producator sa se faca revizia pana pe la 10K km ))) Cred ca pe la 5k e safe sa o faci. Daca e vreun posesor de SMC R, vreau sa-l cunosc si eu.
  8. frumos. am vazut ca te manca un pic pielea pe la 2.30. ) Pune-l si pe grupul Bucuresti sa vada si restul ca sunt activisti si iarna. ))
  9. Dacicule, nu ma intelege gresit, nici eu nu suport greselile gramaticale, insa traim intr-o societate, si citesti pe un forum public. Vad ca esti proaspat membru de 2 luni. Oricand poti sa pleci. Nu cred ca te tine nimeni cu forta, si te obliga sa citesti. P.S. Sanatate cocalaurului cu pantaloni de trening care s-a tavalit.
  10. Mult succes. Frumos vis vreti sa traiti ... Spor la treaba, ca e ceva.
  11. StefanG

    Supermotard Club

    Am vazut ca ai si intrat. contribuie la discutii, ca nu suntem asa rai. intra si pe http://www.facebook.com/SuMoRiders. Ai sa gasesti cateva poze frumoase de pe la iesiri.
  12. StefanG

    Slick SM

    de unde anume ai comandat din germania? ca as fi interesat si eu sa-mi comand un set. merci.
  13. Pentru mers necivilizat eu chiar recomand Conti Attack SM (90% asfalt; 10% teren accidentat). Am fost, si sunt foarte multumit de ele. Sunt foarte previzibile, si nu m-au surprins niciodata.
  14. StefanG

    Supermotard Club

    dadada...suntem multi, si cu chef.
  15. pai ... cred ca cel mai usor este sa ne vedem prin oras. impartim idei, mai vezi si cateva motarde (printre care sunt vreo 4 lc4-uri). Trimite-mi un PM cu numarul tau, si cand e de iesit (in general dupa orele 21-22) iti dau si tie mesaj. Seara buna.
  16. Salut grinch11. Felicitari pentru achizitie. Spune-ne si noua din ce oras esti, sa vedem cine te poate ajuta.
  17. Eu am 45 pe spate, si ma bucur ca am adaugat 3 dinti. E mult mai jucausa. P.S. nu cred ca e turat la 100-120. Poate pe la 160.
  18. StefanG

    Supermotard Club

    Multumesc aGill. Pentru astazi stii ceva ore? Stiam ca e vorba de 20-21. am gasit pe site-ul frm. pentru astazi e cam acelasi program insa cu practice. 20.00 21.00 Pregatire nocturna 21.00 21.30 Antrenamente libere SM Hobby 21.35 22.05 Antrenamente libere SM Seniori
  19. StefanG

    Supermotard Club

    Stie cineva si ore de desfasurare ale etapei? Pe site ori stau eu prost cu vederea, ori nu este afisat.
  20. Eu am avut Pirelli scorpion sync, care mi s-au parut chiar ok. Nu m-au surprins niciodata pana acum, iar singurele dati cand a plecat foarte putin spatele a fost destul de previzibil si controlabil. Mi s-a mai spus de Mutant, insa am inteles ca sunt recomandate daca mergi macar un 60% asfalt 40% in afara lui. De heidenau nu stiu foarte multe. cum se comporta asfalt vs off road ? M-am hotarat si mi-am luat la o oferta destul de buna de la pam.ro ContiAttack SM. Astept cu nerabdare sa le montez maine.
  21. Salut, Trebuie sa-mi cumpar o pereche noua de gume, si din ce am vorbit cu unul-altul si ce am citit pe net, lumea recomanda ContiForce SM. Acum am inteles ca au aparut ceva gume generatie mai noua care se numesc ContiAttack SM si ar fi mult mai lipicioase si mai bune de joaca. Bineinteles ar mai fi si Avon Distanzia, Pirelli scorpion trail si altele. Voi ce cauciucuri folositi?
  22. StefanG

    Bursa SuperMoto

    frumoasa mobra. Daca totusi mai ai chef de iesit cu ea, poate ne vedem intr-o seara mai multi. Spor la vanzare.
  23. superba reclama. Stie BINE DE TOT Rocco asta. )
  24. eu am comentat la articol direct. Mi se pare ca i se face o nedreptate, aruncand vina pe motociclistul decedat. cum au aproximat aceasta viteza mare? si chiar daca circula cu viteza, tot nu este vina lui avand in vedere ca prioritatea de dreapta nu a fost respectata.
×
×
  • Creează nouă...