Sari la conținut

tzakedotnet

Membru
  • Număr conținut

    315
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    https://www.youtube.com/user/tzakedotnet

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Brasov
  • Carnet moto din
    2009
  • Motocicleta
    YAMAHA NMAX 125
  • Numar Moto
    BRAAAP

Informații profil

  • Motociclete detinute
    DR-Z, SXV, VFR, SMC, FS570

Vizitatori Recenți Profil

1.452 citiri profil

tzakedotnet's Achievements

  1. Grija ca feribotul depinde mult de vreme si de mare. Noi am plecat initial cu ideea de a face turul marii negre dar evident dupa 2014 nu aveam nicio sansa la Crimeea. Asa ca in loc sa ne intoarcem inapoi pe oarecum acelasi drum am optat pentru feribot si am stat si o noapte in Odessa. Recomand, era porno. Dar nici asta nu se mai poate. Variante erau din Poti/Batumi catre Burgas/Varna parca pentru feriboturi. Dar cum a fost vreme naspa astea n-au circulat si asa ca l-am luat pe primul catre UKR. Dar tot am mai stat o noapte doua in Georgia din cauza asta. Oricum nu era vreme nici de motocicleala si eram si obositi asa ca a prins bine. Si banii dati pe ferry n-au fost mai multi decat am fi platit benzina si cazari. Voiajul a durat 36 de ore plus statul la imbarcare si vama, deci cam 2 zile cu totul. Cateva poze din excursia noastra din Octombrie 2017: https://photos.app.goo.gl/bM1Yoiexa9mb96Em7 Sa va echipati pentru ploaie si frig. In general noi am scapat, dar la cum ne-am propus itinerariul sa ne incadram in 2 saptamani a trebuit sa circulam si pe ploaie, si pe intuneric, si dimineata devreme cand de exemplu in Ushgului nu credeai cum la 0 grade a pornit atat Ducati cat si KTM. Later edit: stai sa vezi la noi cum a fost procedura de rezervare, mergi la banca, fa transfer in moneda georgiana etc :))
  2. korekt, ai avut :)) erau de fapt 8kW si inca tot asa figureaza in talon
  3. cam la 2000 km ca se pupa cu anul calendaristic cand il schimb oricum si cam atata am facut dar am mers si 5000 cand am fost in tura si nu am schimbat uleiul pe drum (asta e intervalul recomandat)
  4. hoprider de la deca, sunt facute de cei de la pegasus
  5. Ca si fost posesor de DRZ SM si de 690 SMC, ti-l recomand pe cel din urma on the long run. Cu DRZ-u am fost pana in Muntenegru cu 690 pana la Baku. La anu imi iau 790 ADV, ca sa fie mai bine la drum lung.
  6. am avut drz sm, sxv 450 si acum ktm 690 smc toate is si au fost misto, cu drzu am fost pana in muntenegru, cu ktmu pana in baku, sxv-u sa zic ca nu as fi parasit orasul cu el mi-am luat drz sa rezolv problema traficului din bucu si s-a descurcat excelent, insa in timp mi se pare ca era usor underpowered si ca il chinuiam ktmu in schimb, zambet pe fata de fiecare data trebe sa intelegi ca astea de la ktm facute pentru strada n-au probleme de fiabilitate sau am fost eu norocos (ca si cu aprilia de altfel) xtx, bmw, alea nu-s chiar supermoto..
  7. vezi ca ai si 2 filtre de ulei cel mai probabil
  8. nu e ala, ai 2 pe lateral, unu e cu sita
  9. deci ai un 110 si un 140 nu? daca se potrivesc pe 690 smc unde momentan am 120 cu 160 le-as vrea. ma documentez si revin. care ii pretu?
  10. eu am un nexx xd.1 luat eftin de pe louis si is f multumit, dar vad acu ca nu mai sunt la pretul ala
  11. https://www.facebook.com/emisiunea.la.volan/videos/2208231649192705/
×
×
  • Creează nouă...