edivkv Postat Octombrie 3, 2012 Share Postat Octombrie 3, 2012 cum scrie si in titlu, vand Simson Sport 58 cu nr noi , fiscal, cauciucuri noi, si Carpati super 65 nr vechi, proprietar mort, fiscal pe numele sotiei plus decedat, act vanzare cumparare sau schimb cu URAL M 62 , M63, plus minus diferenta, depinde cum ne intelegem numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mpc Postat Octombrie 3, 2012 Share Postat Octombrie 3, 2012 cum scrie si in titlu, vand Simson Sport 58 cu nr noi , fiscal, cauciucuri noi, si Carpati super 65 nr vechi, proprietar mort, fiscal pe numele sotiei plus decedat, act vanzare cumparare sau schimb cu URAL M 62 , M63, plus minus diferenta, depinde cum ne intelegem numai bine Genuncherele de cauciuc ale rezervorului sunt foarte inspirat plasate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bica Postat Octombrie 3, 2012 Share Postat Octombrie 3, 2012 Genuncherele de cauciuc ale rezervorului sunt foarte inspirat plasate taci ma ca tu nu stii...de la viteza asa de mare s-au dus incet in spate pana pe shaua... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edivkv Postat Octombrie 13, 2012 Autor Share Postat Octombrie 13, 2012 haideti cu oferte, nu mai radeti de de simsonache, ca numai numerele fac 200 euro schimburi ceva, cu URALE, MZ BK uri, sau BANI PRETURILE SUNT NEGOCIABILE numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Octombrie 14, 2012 Share Postat Octombrie 14, 2012 Care preţuri bre ? Bizda mă-tii motosticlismpuctro că nu ştii diacritice româneşti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edivkv Postat Octombrie 14, 2012 Autor Share Postat Octombrie 14, 2012 preturile motocicletelor toate care sunt puse la vanzare au si un pret Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Octombrie 14, 2012 Share Postat Octombrie 14, 2012 Clar e prețul ăla undeva dar nu-l văd eu. Ce ai fumat ? Dă-mi Âşi mie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edivkv Postat Noiembrie 8, 2012 Autor Share Postat Noiembrie 8, 2012 de fumat nu am fumat nimic pt ca nu fumez vream sa tin preturile numai pt mine, dar daca esti interesat iti spun si tie, dar sa nu mai spui la nimeni Simsonul ar fii undeva la 550 euro Carpatiul super 350 euro numai bine ceva schimburi? nu se baga nimeni piese de BK, URAL,.......... de fumat nu am fumat nimic pt ca nu fumez vream sa tin preturile numai pt mine, dar daca esti interesat iti spun si tie, dar sa nu mai spui la nimeni Simsonul ar fii undeva la 550 euro Carpatiul super 350 euro numai bine ceva schimburi? nu se baga nimeni piese de BK, URAL,.......... preturi noi 520 e pt Simson 320 e pt Carpati sau la pachet 790 e numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edivkv Postat Decembrie 26, 2012 Autor Share Postat Decembrie 26, 2012 de fumat nu am fumat nimic pt ca nu fumez vream sa tin preturile numai pt mine, dar daca esti interesat iti spun si tie, dar sa nu mai spui la nimeni Simsonul ar fii undeva la 550 euro Carpatiul super 350 euro numai bine ceva schimburi? nu se baga nimeni piese de BK, URAL,.......... preturi noi 520 e pt Simson 320 e pt Carpati sau la pachet 790 e numai bine CARPATIUL s-a dat mai ramane la vanzare SIMSONUL SPORT 425 S din 58 cu acte si nr noi pret negociabil numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edivkv Postat Februarie 12, 2013 Autor Share Postat Februarie 12, 2013 450 euro fara acte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate