cahor Postat Octombrie 5, 2012 Share Postat Octombrie 5, 2012 (editat) maine ?? maaaaaaaaaaaaaaareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee???,,,,,,,careva ??? diminteata la 8 plecare ....ma risc wtf ...8 luni de frig ne asteapta )) Editat Octombrie 5, 2012 de cahor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Octombrie 5, 2012 Share Postat Octombrie 5, 2012 eu as pleca spre sighisoara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cahor Postat Octombrie 5, 2012 Autor Share Postat Octombrie 5, 2012 bafta ..eu ma duc sa fac baie ...apa e maxima ...am fost si week end ul trecut ....e super marfa .....da ..stiu drumul e super anost ...NU curbe nimic ..spor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Octombrie 5, 2012 Share Postat Octombrie 5, 2012 nu imi place marea...cat despre baie..prefer apa tulbure din dunare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jerycho Postat Octombrie 5, 2012 Share Postat Octombrie 5, 2012 bafta ..eu ma duc sa fac baie ...apa e maxima ...am fost si week end ul trecut ....e super marfa .....da ..stiu drumul e super anost ...NU curbe nimic ..spor Mergi si tu pe drumul vechi ... ce atata autostrada ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Octombrie 7, 2012 Share Postat Octombrie 7, 2012 bafta ..eu ma duc sa fac baie ...apa e maxima ...am fost si week end ul trecut ....e super marfa .....da ..stiu drumul e super anost ...NU curbe nimic ..spor coane, cum a fost apa ? m-ai pus pe ganduri deja. poate e cald si saptamana viitoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate