goul Postat Octombrie 6, 2012 Share Postat Octombrie 6, 2012 Ora 10 la omv city mall . La turam un pic si mancam ceva bun acolo . Eventual si un obiectiv turistic din zona pt cine nu a mai fost . Altfel , viteeeza! Hai buna dimineața ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petru Moldovan Postat Octombrie 6, 2012 Share Postat Octombrie 6, 2012 Ora 10 la omv city mall . La turam un pic si mancam ceva bun acolo . Eventual si un obiectiv turistic din zona pt cine nu a mai fost . Altfel , viteeeza! Hai buna dimineața ! N-am apucat sa vad postul, desi am bifat iar obiectivul azi. Oricum nu avea rost sa mergem impreuna ca nu se potrivesc motoarele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
goul Postat Octombrie 7, 2012 Autor Share Postat Octombrie 7, 2012 N-am apucat sa vad postul, desi am bifat iar obiectivul azi. Oricum nu avea rost sa mergem impreuna ca nu se potrivesc motoarele. Am ajuns la Sibiu pana la urma. Dus intors . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Octombrie 7, 2012 Share Postat Octombrie 7, 2012 Am ajuns la Sibiu pana la urma. Dus intors . ai facut ca mine. am zis ca ma duc la Enisala si am ajuns la Babele. de unul singur. daca vedeam postul poate mergeam impreuna pana la Veliko totusi ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate