mpc Postat Octombrie 10, 2012 Share Postat Octombrie 10, 2012 Salutare Domnilor ! Va rog, cine ma poate ajuta sa identific stopurile,carcasele si monturile de mai jos-pentru inspiratie am plasat alaturi o carcasa de Simson spre comparare ! Mersi frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rbl Postat Octombrie 10, 2012 Share Postat Octombrie 10, 2012 MZ 175 , 250 CMC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mpc Postat Octombrie 10, 2012 Autor Share Postat Octombrie 10, 2012 MZ 175 , 250 CMC Care din cele 5 repere corespund(e) la MZ 175? Caci celelate doua stiu de la ce sunt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Octombrie 10, 2012 Share Postat Octombrie 10, 2012 (editat) Misule (iar ai pierdut telefonul ?) .... numa' tu si cu mine mai adunam relicve...Carcasa din partea de jos este de Danuvia (la fel si guma), suporul de becuri (cel cu separatorul/tabla trapezoidal/a) este de Jawa-CZ, guma cu suport de becuri pare a fi de la ceva rusesc, celalalt reper n-am idee de la ce o fi (vorbesc doar de piesele ce se afla sub ruleta). Sper sa-ti fi fost de ajutor. Editat Octombrie 10, 2012 de Lolo_ID Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate