DeusEx1 Postat Octombrie 29, 2012 Share Postat Octombrie 29, 2012 la ce trebuie sa fiu atent?am vazut o poza mai sus,am observat si dferenta dintre ei dar intr-un comentariu se spunea ca ambii sunt uzati La cuzinetul superior zgarieturile interioare, ce cel inferior zgarieturile exterioare. O sa-ti dai seama cand te vei uita la ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
THE VADER Postat Octombrie 29, 2012 Share Postat Octombrie 29, 2012 La cuzinetul superior zgarieturile interioare, ce cel inferior zgarieturile exterioare. O sa-ti dai seama cand te vei uita la ei. ms ms legat de cuzineti! cuzinet in stare buna versus cuzinet uzat al din dreapta-i uzat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristidb Postat Octombrie 29, 2012 Share Postat Octombrie 29, 2012 Asa trebuie sa arate, pe o parte cu teflon si pe cealalta galbeni. Cand e jupuit teflonul sunt dusi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
THE VADER Postat Octombrie 29, 2012 Share Postat Octombrie 29, 2012 Asa trebuie sa arate, pe o parte cu teflon si pe cealalta galbeni. Cand e jupuit teflonul sunt dusi. astia-s noi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Octombrie 29, 2012 Share Postat Octombrie 29, 2012 (editat) nu, sunt resapati ))) schimbarea cuzinetilor este prevazuta in manualul de utilizare a motocicletei la un anumit numar de ore/km cum la noi in romanica functioneaza cu succes sistemul las-o ba ca merge asa nu e de mirare ca multi mecanicosi de cartier nu considera necesara servisarea suspensiei pentru ca nu curge... ce rost are sa povestim despre influenta ei asupra capacitatilor de franare a motocicletei, muuuult mai importanta decat directia ce poate fi corectata prin skil on topic: suspenda dreaqu porcheria si apuca-te de treaba, schimba kitul de rulmenti(170ron)... cat despre suspensie... vezi ca nu e asa simplu cum crede lumea Editat Octombrie 29, 2012 de stulewa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
THE VADER Postat Octombrie 29, 2012 Share Postat Octombrie 29, 2012 nu, sunt resapati ))) schimbarea cuzinetilor este prevazuta in manualul de utilizare a motocicletei la un anumit numar de ore/km cum la noi in romanica functioneaza cu succes sistemul las-o ba ca merge asa nu e de mirare ca multi mecanicosi de cartier nu considera necesara servisarea suspensiei pentru ca nu curge... ce rost are sa povestim despre influenta ei asupra capacitatilor de franare a motocicletei, muuuult mai importanta decat directia ce poate fi corectata prin skil on topic: suspenda dreaqu porcheria si apuca-te de treaba, schimba kitul de rulmenti(170ron)... cat despre suspensie... vezi ca nu e asa simplu cum crede lumea asta am de gand sa fac dar putin mai incolo...dupa ce nu se mai poate merge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Octombrie 30, 2012 Share Postat Octombrie 30, 2012 daca piesele(cuzinetii) nu sunt schimbati la timp apar uzuri in celelalte componente ale furcii si poti sa te cam pipi pe dansa... dar asta e valabil la un nivel inalt de competitie. pe strada merge si sistemul romanesc mai sus amintit... tu decizi cat despre "cat se mai poate merge"... se poate merge pana la primavara, mai conteaza si cata vointa/nevoie ai. numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
THE VADER Postat Octombrie 30, 2012 Share Postat Octombrie 30, 2012 daca piesele(cuzinetii) nu sunt schimbati la timp apar uzuri in celelalte componente ale furcii si poti sa te cam pipi pe dansa... dar asta e valabil la un nivel inalt de competitie. pe strada merge si sistemul romanesc mai sus amintit... tu decizi cat despre "cat se mai poate merge"... se poate merge pana la primavara, mai conteaza si cata vointa/nevoie ai. numai bine! chiar aseara am vazut o poza pe net de genu,in miezu iernii,el fiind pe traseu...nah bun ,multumiri pt sfaturi,salut salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fesu' Postat Noiembrie 2, 2012 Share Postat Noiembrie 2, 2012 Daca n-ai presa o sa fie dificil si periculos-ish sa le schimbi tu. Amicii mei care sunt mai mini-technicus nu prea se baga sa si le schimbe fara. Cu rabdare si multa atentie + un pic de indemanare banuiesc ca o sa poti sa le bati cu cele vechi, dar nu stiu daca merita sa te risti. in lipsa de "presa" merge de minune o teava de pvc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate