Sari la conținut

DeusEx1

Membru
  • Număr conținut

    260
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de DeusEx1

  1. Poate intereseaza pe careva /index.php?/topic/719392-vand-z750-2005/
  2. N-am pozele "rezolvate" ca sa zic asa, dar iti faci o idee despre rezervorul tau.
  3. Da, se poate! Nu am in momentul asta posibilitatea sa atasez poze, dar am un z mai nou, din 2008, cu rezervorul mult mai chinuit decat al tau si s-a rezolvat.
  4. Este foarte corecta informatia, am desfacut si eu cateva pompe de frana de gsxr din anii respectivi pentru aceeasi problema. Se rezolva cu un kit de reparatie si un schimb de lichid de frana.
  5. AMR-u sa scoata in ilegalitate intersectiile ! Stie careva starea manechinului?
  6. Care este dinamica accidentului simulat?
  7. Pai ai zis parca ca uleiul era pe jos..ai ma gandeam ca era problema nu cuzinetii, daca ai ajuns la aia asta e altceva.
  8. Da bine ca ai vazut tu asa e, la upside e dificil. Am cumparat prostie d'aia de comprimat arcul de la k-tech special pentru treaba asta la furcile upside si la aia m-am gandit cand scriam. Da merci, stiu cum se monteaza ca am mai vazut , repet mintea mea era la cu totul ata furca
  9. Foarte elegant. Deci aia era buba pana la urma. Nu mai erau deloc garniturile de cupru O precizare insa, ansamlul interior nu era neaparata nevoie sa-l desfaci, chiar deloc. O sa fie mult mai greu de comprimat arcul si de reasamblat acum.
  10. In mod normal nu are ce sa curga la strangerea surubului de jos, el etanseaza pe garnitura de cupru. Poti sa-l bagi stramb sa curga ( am intalnit si asta), doar asa, sau sa nu-l strangi bine sau sa nu-ti mai tina garnitura. Nu-l strange cu pistoul, daca ii cureti filetul frumos la amortizor si la surubul respectiv o sa vezi ca merge foarte bine strans la mana. Fixator nu-l recomand, multi nu stiu ce sa puna si probabil va trece mult timp pana va mai fi o servisare la furca respectiva. Daca se exagereaza cu timpul de servisare sau cu fixatorul poti sa ai surpriza sa nu-l mai desfaci decat cu bormasina , am intalnit si asta si muuult am mai injurat pe cel care a pus fixator acolo dupa ureche.
  11. Sambata si duminica sunt cele mai nasoale zile in care poti pati ceva in zona aia si cam in tot jurul Bucurestiului cred. Scenariul il vad unu simplu, clasic si destul de usor de evitat. Primele zile de "gretare" in care tot omul muncii iese la iarba verde si ca un bonus celor mai noi soferi din familie li se incredinteaza volanul. Presupunerea mea este ca motoristu' a depasit si la intrarea in coloana s-a bazat ca franeaza solenta, multi am facut asta nu e nimic neobisnuit, numai ca in cazul asta incepatorul de la volan nu a anticipat miscarea si a iesit acrosajul. Mai nasol este la intors, seara si nu o singura data mi s-a intamplat sa nu te lase sa depsesti, aceleasi familii care meg conduse de copii de 18 ani la volan care sunt incurajati sa-si masoare fortele loganului 1.4 cu motoreta ta si sa te sicaneze. Toate problemele astea sunt doar pana la Pustnicu,aici este zona de atentie, dupa, nu mai ai treaba.
  12. Ma eu zic strict in cazul asta, nu extrapola. Ala care nu s-a suit in pantaloni scurti si tricou pe mobra ori n-a avut mobra de prea mult timp, ori minte. Am fost si eu pe acelasi drum, fara echipament si in echipament complet, doar viteza a fost mai mica, atat. Discutia este alta insa, multi risca depasirile, si aiurea inca, in tot pantelimonul si in branesti se depaseste printre masini si viteza este mult prea mare. Oriunde este cineva sau ceva care poate fi un obstacol, diferenta insa o face viteza de deplasare, daca mergi aproape de regulamentar poti sa eviti sa nu se termine pentru tine acolo toata aventura asta care o numim noi motociclism.
  13. Da, ala e accidentul. Aici nu cred ca mai facea diferenta echipamentul ci doar norocul...
  14. Am trecut pe la locul accidentului in jurul orei 8. Eram 4 motorete, n-am mai oprit, nu aveam de ce, totul era trecut, nu mai era acolo decat politia, probabil cunoscuti si mobra. Un z 750 sau 1000 bleumarin, nu mi-am dat seama...mi s-a parut destul de sifonata, intr-o privire scurta. Din expresia politistei care dirija cand s-a uitat la mine mi-am dat seama ca e nasol... Sa se odihneasca in pace.
  15. Stai ma ca vorbim prostii cica geamurile afectate sunt 2, am cititi in diagonala, deci este o posibila problema electrica. Hai sa vedem, wolfgan, baga detalii despre masina.
  16. Valabil, dar inainte mergea pana la modulatorul blestemat Deci pot sa presupun ca este si era reglat bine si ca problema este de la cablu/timonerie. Dar mai bine zi-ne colegu' cu problema despre ce masina e vorba, banuiesc un reno dupa cum suna problema?
  17. Nu are legatura modulatorul, s-a incurcat cablu de la macara si da afara protectia motorasului sau anti-prinderea sistemului, sau cum dracu ii zice ca am un lapsus Sau in cazul fericit mizerie in camasa cablului de pe macara si/sau timonerie.
  18. DeusEx1

    Accident Otopeni

    Dumnezeu sa-i odihneasca!
  19. Care vrei tu dintre ele sunt bune, noi sa fie . Eu prefer AllBalls, ca au un asorteu elegant de simeringuri praf+ulei. Ariete sunt iar foarte bune si mai vin cu vaselina de montaj, un plus din punctul meu de vedere pentru ei. K-tech sunt nok reambalate deci OEM.
  20. Sunt, simeringurile.. Nu stiu ce spray ai si ce ataca el asa ca nu-ti pot raspunde la intrebarea asta. La nivel ai poza . Vezi ca ai si o cantitate de ulei in manual, pune intai cantiatea respectiva si apoi mai scoti sau pui ulei in functie de masuratoare. Succes !
  21. Da, interiorul trebuie curatat. Nu inteleg, tu le dai jos de pe mobra ori nu? Vrei sa schimbi uleiul fara a da jos amotrizoarele?
  22. Asa, apoi iei o pisi, mai... rubensiana, s-o invarti prin cartier, la un uili ii sare uleiu E corect ce spui, daca te plimbi singur, daca ai timp sa experimentezi, sau daca pur si simplu doresti sa inveti ceva. Sunt niste baieti pe forum la triumph care se tot joasa cu suspensiile, i-am urmarit si este foarte interesant. Au venit multi care au inteles ca servisarea suspensiilor nu este un moft, sau un pretext pentru a-si cheltui banii, dar cei mai multi au venit ca le curgeau, altii au venit cand nu mai aveau nici ulei care sa curga. Au venit si cu furca in mana, piese ca nu aveau cu ce sa mai puna simeringurile la loc. Din pricina banilor, din neglijenta, din ce-o fi nu stiu. D'asta zic ca este "scump" sa schimbi arcurile la o motocicleta care " la anu' se vinde dom'le "
×
×
  • Creează nouă...