zzz Postat Noiembrie 8, 2006 Share Postat Noiembrie 8, 2006 (editat) am fost la pascut cu caprele de ziua mea... peisaje de toamna si barait de motoare... super... Editat Noiembrie 8, 2006 de zzz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Noiembrie 8, 2006 Share Postat Noiembrie 8, 2006 Pai La Multi Ani atunci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zzz Postat Noiembrie 8, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 8, 2006 Pai La Multi Ani atunci multam ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Noiembrie 8, 2006 Share Postat Noiembrie 8, 2006 lma!! si la mai multe capre nu vaci:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petrub Postat Noiembrie 8, 2006 Share Postat Noiembrie 8, 2006 super poze ! la cat mai multe iesiri! abia astept sa iau si eu o capra sa ne dam cu totii! oreste eu te sunasem in legatura cu husqvarna!dar nu am mai sunat:( ma mai gandesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s-kidu' Postat Noiembrie 9, 2006 Share Postat Noiembrie 9, 2006 inseamna ca nu sunt singurul care de ziua mea de nume a iesit pe coclauri urmeaza sa postez cu poze si filmuletele cu noroi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zzz Postat Noiembrie 9, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 9, 2006 (editat) inseamna ca nu sunt singurul care de ziua mea de nume a iesit pe coclauri urmeaza sa postez cu poze si filmuletele cu noroi pai cam asa ceva ar trebui eu mai am o gramada de poze de ieri dar ma plictisesc atasand una cate una multumesc celorlati pentru aprecieri... oreste ce vrei sa zici cu vaca ? ca DR-ul nu e capra ? Editat Noiembrie 9, 2006 de zzz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Noiembrie 9, 2006 Share Postat Noiembrie 9, 2006 o fi pt unii ) defapt e o junca, vacile is dr 800 ,africa, supertenere capra= sub 451cm3 adica pan in 120kg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zzz Postat Noiembrie 9, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 9, 2006 o fi pt unii ) defapt e o junca, vacile is dr 800 ,africa, supertenere capra= sub 451cm3 adica pan in 120kg inseamna ca si DR-ul meu si TT-ul tau is junci ??? ei atunci imi plac si juncile... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Noiembrie 9, 2006 Share Postat Noiembrie 9, 2006 yep si nu-mi pare rau deloc stricam topicul...LMA!! si felicitari pt iesire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator TazzY Postat Noiembrie 9, 2006 Share Postat Noiembrie 9, 2006 La Multi Ani Mihai... Sa ne traiesti.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopzilla Postat Noiembrie 9, 2006 Share Postat Noiembrie 9, 2006 ei bine atunci am fost cu japonezele la padure, ca sa le denumim generic pe toate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ravenshield Postat Noiembrie 9, 2006 Share Postat Noiembrie 9, 2006 Fain! LMA!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Noiembrie 9, 2006 Share Postat Noiembrie 9, 2006 La multi ani! Foarte fain! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunny_rider Postat Noiembrie 9, 2006 Share Postat Noiembrie 9, 2006 uite-l pe catalin ce sare cu capra ta la multi ani mihai pt ieri ! super pozele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zzz Postat Noiembrie 9, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 9, 2006 japonezele rulzz... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunny_rider Postat Noiembrie 10, 2006 Share Postat Noiembrie 10, 2006 japonezele rulzz... suzuki ruuulllzzzz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ravenshield Postat Noiembrie 10, 2006 Share Postat Noiembrie 10, 2006 suzuki ruuulllzzzz BMW ruuulllzzzz !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zzz Postat Noiembrie 11, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 11, 2006 aici is io si cu chopzilla... io in stanga chopzilla(Adrian) in dreapta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XXXL! Postat Noiembrie 12, 2006 Share Postat Noiembrie 12, 2006 de data asta te iert,dar de ziua de nastere nu scapi fara sa nu dai un suc ,ceva! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GEORGE-GL Postat Noiembrie 12, 2006 Share Postat Noiembrie 12, 2006 Pentru ambi Mihai La multi ani!!!! Sa fiti sanatosi, atit voi cit motoarele. Cam tirziu vin urarile noastre. Cu scuzele de rigoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopzilla Postat Decembrie 4, 2006 Share Postat Decembrie 4, 2006 vezi ce jos zboara bemveu ala ? Asa ne trebuie mihaita de ziua noastra un cadou. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tavi(nextbike) Postat Decembrie 5, 2006 Share Postat Decembrie 5, 2006 super tare plimbarea .dar ce parere despre suzuki dr 650 ,ca motociclete ,ca si intretinere ,si unde se gasesc piese pt ele un site sau o firma unde sa pot afla mai multe .mersi si bafta in continuare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zzz Postat Decembrie 5, 2006 Autor Share Postat Decembrie 5, 2006 detalii despre DR 650 aici : www.dr-650.de http://www.suzukicycles.com/products/DR650SEK7/Default.aspx http://www.suzukicycles.org/DR-series/DR650.shtml http://www.ronayers.com/fiche/getyear.cfm?...mp;groupid=1170 si poate or mai fi....cauta si tu pe google Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XXXL! Postat Decembrie 6, 2006 Share Postat Decembrie 6, 2006 (editat) nu doresti ca amandoi mihai sa primeasca un BMW,numai tu cu unul dintre ei poate mai facem o iesire in weekend ca o sa fie vreo 10 grade! vezi ce jos zboara bemveu ala ? Asa ne trebuie mihaita de ziua noastra un cadou. Editat Decembrie 6, 2006 de mihaisarghe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate