Sari la conținut

GEORGE-GL

EX+
  • Număr conținut

    68
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    georgelioan@yahoo.com

Profil

  • Locatie
    Galati
  • Numar Moto
    GL-98-AMC
  • Club
    DUNAREA MOTOR GALATI

Informații profil

  • Interests
    CIT MAI MULTE EXCURSI-CU MOTORUL-CUNOSTINTA CU CIT MAI MULTI PASIONATI DE MOTOARE. EU AM SA LAS SI NUMERELE MELE DE TELEFON: FIX-0236/476152...MOBIL-0740609622.

GEORGE-GL's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Toate felicitarile pentru fotografi, v-o spune un fotograf profesionist. Tine ti-o tot asa. INCA O DATA FELICITARI CELUI CARE A FOTOGRAFIAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! --- Mesaj completat în 16 Aug 2007 17:49 ------------- DACA I-MI ESTE PERMIS, PROPUN CELOR CARE ADMINISTREAZA SITE-UL ACESTA SA DEA UN PREMIU CELUI CARE A IMORTALIZAT ACESTE IMAGIMI SUPERBE. INCA O DATA BRAVO!!!!!!!!!!!!!!!!! FOTOGRAFIILE SINT DE CONCURS DE ARTA FOTO, CRED CA AR FI INTRAT IN ORICE SALON INTERNATIONAL DE ARTA FOTO, SI MAI MULT DECIT ATIT CRED CA AR FI LUAT SI UNUL DIN MARILE PREMI. SUCCES IN CONTINOARE.
  2. R.I.P. Nu-mi vine sa cred...Dumnezeu sa il odihneasca in pace!
  3. Si eu sint de acord cu ziua de 1.07.2007 sa fie a motociclistilor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  4. Am nevoie de schema electrica de la Piaggio-Beverly 250. Daca stie cineva unde pot sa o gasesc, sau o are cineva.
  5. Buna dimineata, Marian. Fa si tu o poza motorului in haina nou, sa-l vad si eu. Apropo ce I.D-u ai messenger. Daca poti sa mi-l trimiti pe telefonul mobil. Multumesc anticipat.
  6. Mesaj catre Alex-16. Am sa-ti dau un nr de telefon, iata-l: 0740/609622...suna-ma si am sa-ti povestesc de firma de unde vrei tu sa-ti cumperi scuterul. Am omis sa-ti spun nu am casuta-vocala, asa ca suni pina raspund, pentru ca mai tot timpul sint pe motor.
  7. Am sa spun si eu ceva de motorul meu. Este Piaggio-Beverly de 250cc. Am cu el 23.000km. Din pacate nu nu am poze numai cu el, ci impreuna cu el. Iata-le:
  8. BRAVO!!! Tineti-o tot asa. Sa fiti sanatosi si sa aveti asfalt uscat.
  9. Buna dimineata. Am sa pun pozele de la Enisala, ca sa completez la ce a pus Florin. Sper sa v-a placa . Mai ramin de pus citeva, dar din pacate trebuie sa plec la sjujba.
  10. Bravo de o mie de ori!!!!!!!!! A-ti facut o treaba super!!!!!!!!! Din partea mea am sa v-a daruiesc la fiecare in parte cite un buchet de tradafiri...fara nici un fel de semnificatie. Sa fiti sanatosi si sa mai face-ti.
  11. Ma uitam la pozele voastre, si ma apuca nostalgia. Am facut si eu o mica excursie la Soveja. M-am intors cu un gust amar, daca nu luam mincare de acasa, riscam sa mincam salam cu piine. Bravo pentru excursie! Sa mai face-ti. Asfalt uscat!! Incerc sa v-a pun un film super, Duelul se numeste.
  12. Pentru ambi Mihai La multi ani!!!! Sa fiti sanatosi, atit voi cit motoarele. Cam tirziu vin urarile noastre. Cu scuzele de rigoare.
×
×
  • Creează nouă...